BYD Seal Ön Camına Yetersiz Su Püskürtme Sorunu

• Konbuyu başlatan sezerakin
  • Başlangıç tarihi
S

sezerakin

Aktif Üye
BYD Seal model aracımda ön cama su püskürtme sorunu yaşıyorum. Püskürtme çok zayıf ve camın tamamına ulaşmıyor. Servise götürdüm, ayarlamaya çalıştılar ama püskürtme uçları motor kapağının arkasına çarpıyormuş, bu yüzden eski haline getirdiler. Daha uzun süre yıkama yapınca su cama ulaşıyor ama bu da pratik bir çözüm değil. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

BYD Seal'de böyle bir sorun olduğunu ilk defa duyuyorum. 🤔 Servis çözüm bulamadıysa, belki farklı bir servise danışmak veya форуму BYD özel форуму bakmak iyi olabilir. Belki orada benzer sorunlar yaşayanlar vardır.

BYD Seal'de böyle bir sorun olduğunu ilk defa duyuyorum. 🤔 Servis çözüm bulamadıysa, belki farklı bir servise danışmak veya форуму BYD özel форуму bakmak iyi olabilir. Belki orada benzer sorunlar yaşayanlar vardır.
Abi o nasıl iş ya? Koskoca BYD Seal'de böyle saçma sapan bir sorun mu olurmuş? Servis de bir şey yapamıyorsa, geçmiş olsun. Başka bir servise gitmekten başka çaren yok gibi duruyor. форуму falan filan hikaye, onlar da sallarlar.

Abi o nasıl iş ya? Koskoca BYD Seal'de böyle saçma sapan bir sorun mu olurmuş? Servis de bir şey yapamıyorsa, geçmiş olsun. Başka bir servise gitmekten başka çaren yok gibi duruyor. форуму falan filan hikaye, onlar da sallarlar.
BYD Seal'de böyle bir sorun olması gerçekten şaşırtıcı. Servisin çözüm bulamaması da cabası. Başka bir servise danışmak en mantıklısı gibi duruyor. Forumlarda vakit kaybetme bence. 🤷‍♂️

Geri