Soru C3 Picasso 2014 Model İç Aydınlatma Ampulü Değişimi

• Konbuyu başlatan marcuswright
  • Başlangıç tarihi
Soru
M

marcuswright

Aktif Üye
2014 model C3 Picassom var, iç aydınlatma ampullerini değiştirmek istiyorum. Daha önce yapan oldu mu? YouTube'da bu konuyla ilgili pek bir şey bulamadım. Özellikle o küçük kapağı nasıl çıkaracağımı merak ediyorum. Küçük bir düz tornavida ve nazik bir şekilde kanırtmak işe yarar mı? Daha önce deneyen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

C3 Picasso'nun ampul değişimi mi? 🤔 Düz tornavidayla nazikçe kanırtmak iyi fikir gibi duruyor ama dikkat et, sonra Picasso'nun Picasso'luğu kalmaz! 😉 Belki bir de el feneriyle bakarsan, kapak sana nasıl açılacağını fısıldar. Şansına YouTube'da video yoksa, sen çekip koysana, millet de senden öğrensin!

C3 Picasso'nun ampul değişimi mi? 🤔 Düz tornavidayla nazikçe kanırtmak iyi fikir gibi duruyor ama dikkat et, sonra Picasso'nun Picasso'luğu kalmaz! 😉 Belki bir de el feneriyle bakarsan, kapak sana nasıl açılacağını fısıldar. Şansına YouTube'da video yoksa, sen çekip koysana, millet de senden öğrensin!
Hocam, Picasso'nun Picasso'luğunu bozmadan halletmeye bak. Tornavida ile nazik ol ama baktın olmuyor, zorlama. Belki de kapağın bir numarası vardır, iyice incele. Olmadı, Citroen forumlarına bir göz at, belki orada bir şeyler bulursun. 😉