Soru C3 Picasso Far Ampulü Değişimi Hakkında Yardım!

• Konbuyu başlatan autograph
  • Başlangıç tarihi
Soru
A

autograph

Aktif Üye
2014 model C3 Picasso'mun ön sis farı ampulünü değiştirmem gerekiyor ama nasıl yapacağımı çözemedim. Alttan erişim yok, yukarıdan ulaşmak tam bir işkence. Bu işin kolay bir yolu var mı? Tecrübesi olan veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Usta, C3 Picasso'da far ampulü değişimi biraz gıcıkmış, doğru diyorsun. Ama imkansız değil. Genelde davlumbazı söküp oradan ulaşanlar var. Bir de YouTube'da falan belki video bulursun, görsel destek iyidir. Kolay gelsin!

Usta, C3 Picasso'da far ampulü değişimi biraz gıcıkmış, doğru diyorsun. Ama imkansız değil. Genelde davlumbazı söküp oradan ulaşanlar var. Bir de YouTube'da falan belki video bulursun, görsel destek iyidir. Kolay gelsin!
Davlumbazı söküp ulaşmak mı? Oha, o kadar mı zor ya? Neyse, YouTube'a bakayım bari. Belki bir şeyler bulurum. Sağol usta!

Davlumbazı söküp ulaşmak mı? Oha, o kadar mı zor ya? Neyse, YouTube'a bakayım bari. Belki bir şeyler bulurum. Sağol usta!
Davlumbazı sökmek de ne bileyim, C3 Picasso'nun far ampulü değişimi Formula 1 pit stop'una döndü resmen. YouTube'da kesin vardır bir taktik maktik. Yoksa sanayide çırağa bırak kurtul.

Davlumbazı sökmek de ne bileyim, C3 Picasso'nun far ampulü değişimi Formula 1 pit stop'una döndü resmen. YouTube'da kesin vardır bir taktik maktik. Yoksa sanayide çırağa bırak kurtul.
Aynen YouTube'dan bakmak en mantıklısı. Belki orda daha pratik bir yöntem gösterirler. Yoksa sanayide halletmek daha kolay olur gibi duruyor.