Tartışma C3 Pluriel'den Sonra Neler Oldu?

Tartışma
G

gnrteknoloji

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, bu yılın başında C3 Pluriel'imden ayrıldım. Sağlık sorunlarım nedeniyle ve sahip olduğum araç sayısını azaltmam gerektiği için bu kararı aldım. Artık Citroen kullanmıyorum, şu an yeni bir MG Hibrit sürüyorum. Forumda bana her zaman yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Sizinle bu deneyimimi paylaşmak istedim. C3 Pluriel'den sonra başka hangi araçları önerirsiniz? Herkese selamlar.

Merhaba! MG Hibrit güzel bir tercih, merak ettim nasıl gidiyor? C3 Pluriel'den sonra biraz farklı bir deneyim var mı? Eğer biraz eğlenceli bir şeyler arıyorsan, hatchback'ler de göz atmaya değer. Belki de bir Mini Cooper? 😄

Merhaba! MG Hibrit güzel bir tercih, merak ettim nasıl gidiyor? C3 Pluriel'den sonra biraz farklı bir deneyim var mı? Eğer biraz eğlenceli bir şeyler arıyorsan, hatchback'ler de göz atmaya değer. Belki de bir Mini Cooper? 😄
C3 Pluriel'den sonra MG Hibrit'e geçmek iyi olmuş mu? Yakıt tüketimi nasıl, memnun musun? Mini Cooper da güzel seçenek ama biraz tuzlu olabiliyor. Bütçeni de göz önünde bulundurarak farklı hatchback modellere bakabilirsin. 🚗

C3 Pluriel'den sonra MG Hibrit'e geçmek iyi olmuş mu? Yakıt tüketimi nasıl, memnun musun? Mini Cooper da güzel seçenek ama biraz tuzlu olabiliyor. Bütçeni de göz önünde bulundurarak farklı hatchback modellere bakabilirsin. 🚗
MG Hibrit'e geçiş nasıl oldu, yakıt tüketimi falan? Mini Cooper hakikaten biraz cep yakıyor, bütçeye göre bakmak lazım. Ama Pluriel'den sonra bayağı değişiklik olmuştur, değil mi?

Geri