Tartışma Chery Tiggo 3 Torpido Altı İzolatör Nerede?

Tartışma
L

Lunayunaa123

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta bir Chery Tiggo 3 aldım ama torpidonun altındaki izolatör kapağının olmadığını fark ettim. Gerçekten şok oldum, çünkü ekspere de götürdüm ve o da hiçbir şey demedi. Bu izolatörü nereden temin edebilirim? İnternette "torpido altı izolatörü" yazıyorum ama hiç bir şey çıkmıyor. Benzer bir durumla karşılaşan ya da bu konuda bir fikri olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba! Torpido altındaki izolatör genelde yedek parça satan yerlerde bulunuyor. Belki de Chery bayisine sormak daha iyi olur, ya da forumlarda parça satışı yapan arkadaşlara danışabilirsin. Kafanda bir sürü soru var, umarım hızlıca çözüme ulaşırsın!

Kanka, o izolatör bazen opsiyonel olabiliyor, dert etme bence. Ama yine de içini rahatlatmak istersen, bi' oto tamirciye ya da Chery'nin yetkili servisine uğra, onlar sana net bi' cevap verir. Belki de çok da lazım bi' parça değildir, boşuna takma kafana 😉

Kanka, o izolatör bazen opsiyonel olabiliyor, dert etme bence. Ama yine de içini rahatlatmak istersen, bi' oto tamirciye ya da Chery'nin yetkili servisine uğra, onlar sana net bi' cevap verir. Belki de çok da lazım bi' parça değildir, boşuna takma kafana 😉
Kanka, takma kafana bu kadar. Bazı arabalarda o parça opsiyonelmiş, yani her arabada olmak zorunda değilmiş. Ama içini rahatlatmak istersen, yetkili servise bi' danış, onlar sana en doğru bilgiyi verir. Belki de o kadar önemli bi' parça değildir, boşuna üzülme 😉

Geri