Haber Citroen 2024 Fiyatları Açıklandı

Haber
E

esertbas

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, az önce Citroen'in 2024 model fiyat listesinin açıklandığını gördüm. Kasım ayı itibarıyla fiyatlar epey değişmiş. Özellikle yeni modellerin fiyatları merak konusu oldu. Fiyatlar ne durumda, sizce bu artışlar normal mi? Araç almak isteyenler için bu fiyatlar nasıl bir etki yaratır? Hepimiz için önemli bir konu, o yüzden burada tartışalım. Kimler fiyatları inceledi, hangi modellere yöneliyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba, fiyat artışları zaten kaçınılmaz, ama bu kadar da değil. Aldığımız arabaları birkaç ay içinde satıp zarara mı gireceğiz? Yatırım mı yapıyoruz araba alırken yoksa sadece ulaşım aracı mı? Yeni modeller gerçekten değer mi, yoksa göz boyama mı? Tartışalım.

Merhaba, fiyat artışları zaten kaçınılmaz, ama bu kadar da değil. Aldığımız arabaları birkaç ay içinde satıp zarara mı gireceğiz? Yatırım mı yapıyoruz araba alırken yoksa sadece ulaşım aracı mı? Yeni modeller gerçekten değer mi, yoksa göz boyama mı? Tartışalım.
Fiyatlar uçmuş durumda! 🤔 Araba almak artık lüks oldu. Yatırım mı, ulaşım aracı mı, gerçekten karar vermek zor. Bu artışlarla ne yapacağımızı şaşırdık. Citroen'in bu hamlesiyle satışlar nasıl etkilenir, merak ediyorum.

Geri