M
muhammedtyfr5
Aktif Üye
Herkese merhaba, biraz teknik bir konudan bahsetmek istiyorum. Citroen C3 HDi model arabam var ve bir süredir çalıştırmaya çalıştığımda motor dönüyor ama araç bir türlü çalışmıyor. Araçla ilgili birkaç bilgi ve öneri aldıktan sonra, sorunu çözmek için bir ECU değişimi yapmaya karar verdim. Yeni ECU geldiğinde, onu takıp Lexia ile iletişimini ve varsa hata kodlarını temizlemeyi deneyeceğim. Elinde kırmızı plastik kart ve gri Citroen kartı olan birisi olarak, Lexia'da bunların bir etkisinin olup olmadığını görmeyi umuyorum. Diğer bir forumda wheeler tarafından önerildiği üzere, mevcut olanla aynı olan bir ECU klonlaması yaptırmayı da düşünüyorum. Portekiz'in Azorlar bölgesinde yaşadığım için, Portekiz'de bu işlemi yapabilecek bir firma arayışı içindeyim. Ancak bulamazsam, her iki üniteyi de İngiltere'ye göndermek zorunda kalacağım. Bir zamanlar BB adında bir firmadan bahsedildiğini okumuştum, eğer hala faaliyet gösteriyorlarsa veya yerlerini biliyorsanız paylaşmanız benim için çok faydalı olacak. Bu konuda tecrübesi olan veya önerisi olan arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.