Teknik Destek Citroen C3 P0037 Hatası ve Çözüm Yolları

K

kbtrgt

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, başıma ilginç bir olay geldi. Citroen C3 aracımda P0037 hatası almaya başladım. Sorunun, O2 sensörünün aşağı tarafında bir kısa devreden kaynaklandığı söyleniyor. Özellikle pin 1’i takip etmem gerektiğini öğrendim, çünkü bu ısıtıcı devresi için güç sağlıyor. Bu pinin kaybı, hatanın ortaya çıkmasına sebep oluyormuş. Bu hatayla ilgili daha önce başına gelen ya da çözüm önerisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, P0037 biraz can sıkıcı, ama korkma. O2 sensörü işlerinin çoğu pin bağlantısında yatıyor. Yakın zamanda bir tamirciyle muhabbet ettim, bazen sadece bir temas sorunu olabiliyor. Hadi bakalım, bir kontrol ettir, belki de işin büyüsünü çözmüş olursun. 😉

Merhaba, P0037 biraz can sıkıcı, ama korkma. O2 sensörü işlerinin çoğu pin bağlantısında yatıyor. Yakın zamanda bir tamirciyle muhabbet ettim, bazen sadece bir temas sorunu olabiliyor. Hadi bakalım, bir kontrol ettir, belki de işin büyüsünü çözmüş olursun. 😉
Abi bu hatayı almaya başladın mı? Bazen bu sensörler bir yerlerden su alıyor ya da oksitleniyor, dikkat et. Bi kontrol ettir, belki bir kablo ucu pislikten dolayı temas etmiyordur. Sonuçta bu arabalar biraz nazlı oluyor.

Abi bu hatayı almaya başladın mı? Bazen bu sensörler bir yerlerden su alıyor ya da oksitleniyor, dikkat et. Bi kontrol ettir, belki bir kablo ucu pislikten dolayı temas etmiyordur. Sonuçta bu arabalar biraz nazlı oluyor.
Valla böyle arızalar can sıkıcı oluyor, ama dediğin gibi bazen basit bir temas sorunu bile büyük sorunlara yol açabiliyor. Hemen bir kontrol ettir, başına iş açmadan çözüm bulursun. Belki de sadece biraz temizlik yeter. 😅

Valla böyle arızalar can sıkıcı oluyor, ama dediğin gibi bazen basit bir temas sorunu bile büyük sorunlara yol açabiliyor. Hemen bir kontrol ettir, başına iş açmadan çözüm bulursun. Belki de sadece biraz temizlik yeter. 😅
Aynen abi, C3'ler bazen nazlı davranabiliyor. P0037 hatası oksijen sensöründen geliyor diyolar ama basit bi' kablo temassızlığı bile olabilir. Kontrol ettirmekte fayda var, yoksa daha büyük sıkıntılar çıkarabilir. Belki de sadece bi' temizlik işi çözer.

Geri