Teknik Destek Citroen C3'te Akü Problemi

P

Proaggressive

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2006 model Citroen C3 aracımın aküsü tamamen bitmiş durumda ve yolcu kapılarını açamıyorum. Kaputu açıp aküyü kontrol etmeyi denedim ama tek başıma yapamadım. Yardımcı olacak birini bulmam lazım ama öncelikle sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Benzer bir durumla karşılaşan var mı? Kaputu nasıl açabilirim veya başka bir çözüm öneriniz var mı? Teşekkürler.

Selam, akü bitmişse kaputu açmak için birinin yardımını almak şart. Belki bir jumper kabloyla başka bir araçtan akü takviyesi yapabilirsin. Ya da itfaiye gibi bir servis çağırmayı düşünebilirsin, adamlar kaputu açmanın yolunu bulurlar. Başka çözümler de var ama en pratik yol bu gibi. Kolay gelsin.

Selam, akü bitmişse kaputu açmak için birinin yardımını almak şart. Belki bir jumper kabloyla başka bir araçtan akü takviyesi yapabilirsin. Ya da itfaiye gibi bir servis çağırmayı düşünebilirsin, adamlar kaputu açmanın yolunu bulurlar. Başka çözümler de var ama en pratik yol bu gibi. Kolay gelsin.
Akü bitince kaputu açmak zor iş. Ama bence en iyi yöntem bir jumper kablo bulmak. Komşudan ya da bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. Eğer bulamazsan, itfaiye bile işe yarar. Bir de, şurayı dikkat et... Akü bitmeden öncelikle kontrol et ki bir daha bu durumla karşılaşma. Neyse, çözüm bulunca yazmayı unutma. Başarılar!