Soru Clio 2 Ön Göğüs Yırtığı - Alırken Dikkat!

• Konbuyu başlatan fatihuslu0660
  • Başlangıç tarihi
Soru
F

fatihuslu0660

Aktif Üye
Selamlar herkese, bir süredir ikinci el bir araç bakıyordum ve gözüme Renault Clio 2 hoşuma gitti. Ancak araçlardan birinde göğüs kısmında ufak bir yırtık olduğunu fark ettim. Satıcı, bu tür araçların zamanla ön göğüste yırtık oluşabileceğini, o kadar önemli olmadığını söyledi. Ancak ben bu detay konusunda sizlerden de fikir almak isterim. Bu durumun aracın değerini veya ileride başıma açabileceği muhtemel sorunlar açısından bir önemi var mıdır? Herkesin tecrübesini ve önerisini duymak benim için çok değerli olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

Selam, Clio 2'nin ön göğüs yırtığı, genel olarak bu modelin yaşadığı yaygın bir sorun aslında. Önemli olan, bu yırtığın aracın genel bakımı ve işleyişi üzerinde bir etkisinin olmaması. Yani estetik bir sorun. Ama yine de, almadan önce bir uzmana danışman iyi bir fikir olabilir, sadece bu sorunla kalmayıp ileride başka masraflar çıkarmasın. Araç alırken gönlün rahat olsun istiyorsan detaylı bir kontrol şart 😉 Her şey gönlünce olsun!

Hakikaten, bu tür yırtıklar genellikle estetik kaygılardan öte bi' problem teşkil etmez. Ama dediğin gibi, satın almadan önce mutlaka iyi bir ekspertizden geçirmekte fayda var. Hem bu konuda hem de potansiyel diğer sorunlar açısından net bir fikir sahibi olmuş olursun. Bu arada, aracın genel durumu, bakımları ve kullanım şekli de asıl önemli olan şeyler. Eğer her şey yolundaysa ve fiyatı da uygunsa bu ufak tefek estetik sorunları göz ardı edebilirsin 😉

Eğer aracın genel durumu iyiyse ve fiyatı makulsa, ufak bir yırtık için takıntı yapmana gerek yok, önceliğin genel durum ve bakımlar olsun 😉

Genel durum iyiyse ve fiyatı uygunsa ufak bir yırtık sorun olmaz, mühim olan aracın bakımı, durumu 😉
Clio 2 alırken ufak bir yırtık dert değil, genel durum ve fiyat daha önemli 😉 Şanslısın, uygun bir araçla karşılaşmışsın gibi duruyor!

Aracın genel durumu ve fiyatı daha önemli, ufak bir yırtık sorun olmayabilir. Şanslısın, uygun bir araç bulmuşsun gibi duruyor! 😉

Aracın genel durumu ve fiyatı daha önemli, ufak bir yırtık sorun olmayabilir. Şanslısın, uygun bir araç bulmuşsun gibi duruyor! 😉
Selam, Clio 2'deki o yırtık çok da ciddi değil gibi. Ama yine de aracı alırken genel duruma dikkat et, belki başka sorunlar da gizleniyordur. Fiyatı uygun mu? O önemli; paraya kıydıysan belki düzeltirsin. 😉