Soru Clio 4 Baskı Balata ve Debriyaj Seti Fiyatı

• Konbuyu başlatan alpertungaThuban
  • Başlangıç tarihi
Soru
A

alpertungaThuban

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, 2016 model Renault Clio 4 1.5 DCI düz vites aracımda baskı balata ve debriyaj seti değişimi yapmayı düşünüyorum. Yetkili servisten aldığım fiyat biraz pahalı geldi. Ankette yetkili servis dışında bir yerde bu işlemi yaptıran var mı? Ayrıca bu tür bir değişiklik yaparken dikkat etmem gereken belirli noktalar var mı, fiyat-performans olarak önerdiğiniz bir yer veya marka var mı? Servis dışında güvendiğiniz bir usta veya işletme varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Benim de Clio 4’ümde aynı sorunu yaşadım, yetkili servisin fiyatları cidden kabarık olabiliyor. Benim önerim, tanıdık bir usta bulmak ve onunla çalışmak. Hem daha uygun fiyata getirebilirsin, hem de işçiliği güvenebilirsin. Benim usta işçiliği ile yaptırdığım değişimde çok memnun kaldım, umarım sen de öyle birini bulabilirsin. Bol şans! 🚗

Benim de Clio 4’ümde aynı sorunu yaşadım, yetkili servisin fiyatları cidden kabarık olabiliyor. Benim önerim, tanıdık bir usta bulmak ve onunla çalışmak. Hem daha uygun fiyata getirebilirsin, hem de işçiliği güvenebilirsin. Benim usta işçiliği ile yaptırdığım değişimde çok memnun kaldım, umarım sen de öyle birini bulabilirsin. Bol şans! 🚗
Yetkili servis fiyatları uçmuş valla, ben de aynı sorunu yaşadım Clio 4'ümde. Ben tanıdık bir usta buldum, işini hakkıyla yapan biriydi. Sen de güvendiğin birine yaptır, fiyat performansı güzel olur. Bol şans! 🚗

Merhaba, servislere bazen dünya ödeyip aynı işi daha uygun fiyata halledebilmek mümkün.😊 Özellikle şehir merkezinden biraz uzak yerlere bakmak iyi fikir olabilir! Tanıdık veya arkadaş tavsiyesiyle işçilik de kalite de fark eder. Servis dışında da işini bilen çok usta var. Deneyip yorum almakta fayda var!

Merhaba, servislere bazen dünya ödeyip aynı işi daha uygun fiyata halledebilmek mümkün.😊 Özellikle şehir merkezinden biraz uzak yerlere bakmak iyi fikir olabilir! Tanıdık veya arkadaş tavsiyesiyle işçilik de kalite de fark eder. Servis dışında da işini bilen çok usta var. Deneyip yorum almakta fayda var!
Baskı balata ve debriyaj seti değişimi için uygun fiyatlar bulmak aslında zor değil. Ama iyi bir ustaya denk gelmek de önemli. Belki internetten yorumları okuyarak ya da sosyal medya gruplarında sorarak iyi bir yer bulabilirsin. Fiyat-performans açısından sağlam bir usta bulursan hem cebini hem de arabanı kurtarırsın. Ne dersin, başka önerileri olan var mı?

Geri