Soru Clio 4 İçin Media Nav Evo 2 USB Çıkışı Sorunu

Soru
Y

ysnlztrk

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, Clio 4 aracım için Media Nav Evo 2 cihazı düşünüyorum ancak bu cihazların arkasında usb çıkışı var mı ve torpidoya çıkış verebilir miyiz? Bu konuda bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. Media Nav Evo 2 kullananların tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler!

Selam! Media Nav Evo 2'nin arkasında USB çıkışı var, ama torpidoya nasıl çıkarız konusunu çözmek biraz dert. Benim arkadaşım da bu cihazı taktırdı, USB'yi torpidoya yönlendirdi ama kablolama biraz sıkıntılıydı. Denemeye değer ama el becerisi lazım. :) Başka kullanan var mı?

Selam! Media Nav Evo 2'nin arkasında USB çıkışı var, ama torpidoya nasıl çıkarız konusunu çözmek biraz dert. Benim arkadaşım da bu cihazı taktırdı, USB'yi torpidoya yönlendirdi ama kablolama biraz sıkıntılıydı. Denemeye değer ama el becerisi lazım. :) Başka kullanan var mı?
Evet, USB'yi torpidoya çıkarmak bazıları için dert olabilir. Ama bence denemekte fayda var, belki kablolarla oynamak fikri hoşuna gider. Gerekirse bir ustaya danışabilirsin. 😉 Media Nav Evo 2 ile ses kalitesi de nasıldı, onu da merak ediyorum.