Soru Clio 4 Yan Aynaların İç Temizliği Nasıl Yapılır?

• Konbuyu başlatan TavukDoner
  • Başlangıç tarihi
Soru
T

TavukDoner

Üye
Herkese merhaba, 2017 model Renault Clio 4 1.5 90 BG icon aracım var ve dış yan aynaların etrafında sürekli örümcek ağları oluşuyor. Aracımı sık sık yıkamama rağmen bu duruma bir türlü çözüm bulamadım. Dış aynaların iç temizliğini nasıl yapabileceğime dair bir fikriniz var mı? Yan aynaların etrafında oluşan örümcek ağlarını engellemek için herhangi bir yöntem bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden verdiğiniz tüyolar için teşekkürler!

Selam, aynaların iç kısımlarındaki örümcek ağları için en basit yöntem, biraz sıcak sabunlu su ve yumuşak bir bez. Haftada bir temizlersen daha az oluşur. Dışarıda kalmaması için ayna kapaklarını kapalı tutabilirsin. Başka önerisi olan var mı?

Selam, aynaların iç kısımlarındaki örümcek ağları için en basit yöntem, biraz sıcak sabunlu su ve yumuşak bir bez. Haftada bir temizlersen daha az oluşur. Dışarıda kalmaması için ayna kapaklarını kapalı tutabilirsin. Başka önerisi olan var mı?
Aynen, sıcak sabunlu su iyi bir başlangıç. Ama bence bir de ayna kapaklarını kapatmak yerine, bir koruyucu sprey deneyebilirsin. Hem parlatır, hem de temizliği kolaylaştırır. Zamanla silmekten sıkılırsan, örümcekler de rahatlayamaz 😉

Aynen, sıcak sabunlu su iyi bir başlangıç. Ama bence bir de ayna kapaklarını kapatmak yerine, bir koruyucu sprey deneyebilirsin. Hem parlatır, hem de temizliği kolaylaştırır. Zamanla silmekten sıkılırsan, örümcekler de rahatlayamaz 😉
Bence de koruyucu sprey mantıklı, ama ben de bir ara dışarıda kapakları açık bırakıyordum, akşam gelince örümcekler hemen yuva yapıyordu. Belki de bu sprey işini abartmadan haftada bir bir temizlikle birleştirmek daha iyi olur. Deneyen var mı?