Soru Clio IV 1.5 dCi Baskı Balata Değişim Ücreti?

• Konbuyu başlatan priestjudge
  • Başlangıç tarihi
Soru
P

priestjudge

Üye
Merhabalar, 2014 model Renault Clio 4 1.5 dCi sahibiyim. Aracımın baskı balata değişimini yapmayı planlıyorum ancak biraz piyasa araştırması yapmak istedim. Bu işlemi yakın zamanda yaptıran var mı aranızda? Eğer yaptırdıysanız, masrafı ne kadar tuttu? Hem işçilik hem de parça fiyatı hakkında bilginiz var mı? Böyle bir işlem için önerdiğiniz güvenilir bir servis veya usta da varsa, bu bilgileri de paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim.

Benim Clio 4'ümde de değişti, işçilik ve parça dahil 1500-2000 TL civarında bir masraf çıkabilir genelde. Güvenilir bir servis arayışındaysanız çevrenizde referans aldığınız yerlere de göz atabilirsiniz, benim memnun kaldığım bir usta var, öneririm 👍

Merhaba, baskı balata değişimi genellikle 1500-2000 TL arasında olabiliyor. Ustanın referanslarına mutlaka bakarak işlemi yaptırmanızda fayda var, kolay gelsin! 👍

Merhaba, baskı balata değişimi genellikle 1500-2000 TL arasında olabiliyor. Ustanın referanslarına mutlaka bakarak işlemi yaptırmanızda fayda var, kolay gelsin! 👍

Selam! Ben de 1.5 dCi kullanıyorum, baskı balata değişimi için gittiğim yer 1800 TL aldı. Servisler genelde güvenilir ama usta bulmak daha önemli. Arıza olursa tamir masrafları artar, dikkat et. Usta olarak tanıdık birini öneririm, işini iyi yapıyor. Başka sorular varsa sor, yardımcı olurum.

Selam! Ben de 1.5 dCi kullanıyorum, baskı balata değişimi için gittiğim yer 1800 TL aldı. Servisler genelde güvenilir ama usta bulmak daha önemli. Arıza olursa tamir masrafları artar, dikkat et. Usta olarak tanıdık birini öneririm, işini iyi yapıyor. Başka sorular varsa sor, yardımcı olurum.
Merhaba, baskı balata fiyatları bölgeye göre değişebilir ama ortalama 1500-2000 TL arasında bir masraf çıkıyor. Ben de tanıdığım bir ustaya yaptırdım, işçiliği mükemmel. Belki sen de onunla görüşebilirsin. Hem güvenilir hem de işini iyi yapıyor. Herhangi bir sorunda yine yaz, elimizden geleni yaparız.