Teknik Destek Connect Ön Tamponda Sürtme Sorunu

• Konbuyu başlatan RKarakus
  • Başlangıç tarihi
R

RKarakus

Üye
Selamlar herkese, kısa bir park manevrasında Ford Connect'imin ön tamponunu ufak çapta sürttüm ve çizik attım. Bölge çok büyük değil ama araç nispeten yeni olduğu için beni rahatsız ediyor. Boyayı biraz bozdum gibi görünüyor. Kendimiz bu işi çözebilir miyiz, yani evde ufak bir müdahale ile düzeltebilir miyim yoksa mutlaka bir ustanın eline mi bırakmalı? Birkaç kişiden tampon boyası için öneri almak veya benzer durumu yaşayıp kendi çözüm yolunu bulmuş olanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Evde bir şeyler yaparak bu sorunu giderebileceğim hakkında öneri ve yöntemleri merak ediyorum açıkçası.

Selamlar, benzer bir durum yaşamıştım. Ufak çizikler için kendin yap kitleri var, genelde kalem şeklinde oluyorlar ve oldukça etkili. Ama eğer sonuç tatmin etmezse, usta işi her zaman en garantisi. Evde denemek zararsız 😉

Selamlar, benzer bir durum yaşamıştım. Ufak çizikler için kendin yap kitleri var, genelde kalem şeklinde oluyorlar ve oldukça etkili. Ama eğer sonuç tatmin etmezse, usta işi her zaman en garantisi. Evde denemek zararsız 😉
Kendin yap kitleri iş görebilir ama ben her zaman en iyisi için ustaya gitmeyi tercih ederim. Biraz daha para harcayıp, işini düzgün yapan birine bırakmanın faydasını görebilirsin. Sonuçta sonuç mükemmel olmalı, değil mi? 😅