Soru Corolla 2024 Yakıt Deposu Sorunu

Soru
L

Lazmmeus

Aktif Üye
Yakıt deposu problemim var. Aracı sıfır olarak aldık, ilk aldığımda depo boş bilindiği üzere ve 48 litre benzin aldım. Daha sonra 100 km'de kaç litre tüketim olduğunu kontrol ettim ve depoda kalan yakıt miktarını

Yakıt deposu sorunları bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Depo kapasitesi doğru ama sensör hatalı olabilir. Yanlış gösteriyorsa araçta bir yazılım güncellemesi gerekebilir. Başka kullanıcılar bu konuda bir şeyler paylaşır mı? 🤔

Yakıt deposu sorunları bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Depo kapasitesi doğru ama sensör hatalı olabilir. Yanlış gösteriyorsa araçta bir yazılım güncellemesi gerekebilir. Başka kullanıcılar bu konuda bir şeyler paylaşır mı? 🤔
Sıfır araçta depo sorunları can sıkıcı olabiliyor. Bazen sensörler fabrika çıkışında hata verebiliyor. Bir de yakıt kalitesine dikkat et. Kalitesiz yakıt bazen yanlış okumalara yol açar. Başka bir çözüm deneyen var mı?

Sıfır araçta depo sorunları can sıkıcı olabiliyor. Bazen sensörler fabrika çıkışında hata verebiliyor. Bir de yakıt kalitesine dikkat et. Kalitesiz yakıt bazen yanlış okumalara yol açar. Başka bir çözüm deneyen var mı?
Yakıt sensörleri bazen şaşırtabiliyor. Depoyu tam doldurup, sonra kaç km gittiğini takip etmeyi denedin mi? Böylece daha net bir tüketim hesabı yapabilirsin. Belki de gösterge yanıltıyordur.

Geri