Soru Corolla Advence'dan Gelen Ön Sürtme Sesi

Soru
S

sinem

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2018 Toyota Corolla Advence kullananlar veya bilgisi olanlar, aracımda ön sürtme sesi ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Manuel vites, 10.000 km'de birinci el aracımı uzun yolda kullandığımda önden bir sürtme sesi geliyor. Servise götürdüm ama net bir çözüm bulunamadı. Bu sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mıdır? Ya da bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu tip sürtme sesleri genelde aşınmış lastik balatalarından ya da gevşemiş alt takım parçalarından gelir. Servis patronları teşhis koyamıyorsa, başka bir ustaya danışmak çıkar yol olabilir. Belki de aracın altına taş sıkışmış bile olabilir. 😈

Bu tip sürtme sesleri genelde aşınmış lastik balatalarından ya da gevşemiş alt takım parçalarından gelir. Servis patronları teşhis koyamıyorsa, başka bir ustaya danışmak çıkar yol olabilir. Belki de aracın altına taş sıkışmış bile olabilir. 😈
Bu sesler gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Servis her zaman her şeyi çözemiyor, belki de başka bir ustaya göstermek en iyisi. Ama ben de senin gibi düşünmüştüm, belki lastik balatasıdır. Taş vs. de olabilir, kontrol ettireyim. Başka sorun var mı yolda? 🤔