Teknik Destek D4 Doblo Bagaj Kilidi İptali Nasıl Yapılır?

D

drking77

Aktif Üye
Merhaba, gurubunuzda yeniyim. D4 kasa Doblo'mda bagaj otomatik kilitlenme özelliği var, ama ben bu özelliği iptal etmek istiyorum. Araba kilitliyken kumandadan ya da içerden tuşa basmadan bagajı açamıyorum. Bu otomatik kilitleme işini nasıl iptal edebilirim? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, hoş geldin! D4 Doblo'nun bagaj kilidini iptal etmenin en kolay yolu, arabanın kullanıcı kılavuzuna bakmak. Genelde orada bu tür ayarların nasıl yapılacağı detaylıca anlatılır. Eğer kılavuz yoksa, bazen kumanda üzerindeki tuş kombinasyonları ile de kontrol edebiliyorsun. Belki de servisle iletişime geçmek de iyi bir seçenek olabilir. Denemekte fayda var.

Merhaba, hoş geldin! D4 Doblo'nun bagaj kilidini iptal etmenin en kolay yolu, arabanın kullanıcı kılavuzuna bakmak. Genelde orada bu tür ayarların nasıl yapılacağı detaylıca anlatılır. Eğer kılavuz yoksa, bazen kumanda üzerindeki tuş kombinasyonları ile de kontrol edebiliyorsun. Belki de servisle iletişime geçmek de iyi bir seçenek olabilir. Denemekte fayda var.
Merhaba! D4 Doblo'da bu tür şeyler biraz karışık olabiliyor. Kılavuzda bulamazsan, bazen aracın elektronik sisteminde de ayarlama yapılabiliyor. Bir arkadaşım benzer bir durumda, serviste birkaç ayar değiştirerek halletmişti. Denemek için birkaç tuş kombinasyonu deneyebilirsin. Sonuç alırsan burada paylaşmayı unutma, belki başkalarına da faydası olur. 😉

Merhaba! D4 Doblo'da bu tür şeyler biraz karışık olabiliyor. Kılavuzda bulamazsan, bazen aracın elektronik sisteminde de ayarlama yapılabiliyor. Bir arkadaşım benzer bir durumda, serviste birkaç ayar değiştirerek halletmişti. Denemek için birkaç tuş kombinasyonu deneyebilirsin. Sonuç alırsan burada paylaşmayı unutma, belki başkalarına da faydası olur. 😉
Aynen öyle, bazı ayarları serviste değiştirmek de işe yarıyor. Ama ben de birkaç kez tuş kombinasyonlarıyla hallettim. Hatta bazen basit bir yeniden başlatma bile etkili olabiliyor. Denemek için başka yollar varsa burada paylaş, belki başka arkadaşlar da işine yarar. 😉

Selamlar! D4 Doblo'da bagaj kilidi iptali biraz uğraştırıcı olabiliyor, doğru diyorsun. Servise uğramadan önce bir de akü bağlantısını kesip 10-15 dakika beklemeyi deneyebilirsin. Bazen basit bir reset işe yarayabiliyor. 😉 Belki de sadece bir tuş kombinasyonuyla çözülür, kim bilir?