Haber Diablo 4: Cehennem Kaosu Erken PTR'si Hakkında Daha Fazla Bilgi!

Haber
S

salkinaz

Bilindik Üye
Çoğu Diablo 4 oyuncusu için mevcut sezonun bekledikleri kadar heyecanlı olmadığını düşünüyorum. Elbette bu ilk kez olmayacak (LOL). Ama endişelenmeyin, Cehennem Kaosu sezonu hakkında şu ana kadar bildiklerimize dayanarak, oyuncuların daha fazlasını dört gözle bekleyebileceklerini düşünüyorum.

Aşağıda, bu yeni sezonda tanıtılan yeni içeriği kısaca tanıtacağım. Özellikle PTR'ye katılan oyuncular için faydalı olacağını düşünüyorum.

Cehennem Kaosu sezonunda, Kaos avantajlarının şimdiye kadar gördüğümüz en büyük ve en önemli değişiklik olduğunu düşünüyorum.

Kaos bu sezonun teması olacak. Cehennem Kaosunda, tüm oyun mekanikleri Kaos etrafında dönecek. Sınıfınızı oluşturmaktan teçhizatınızı yükseltmeye kadar her şey Kaos etrafında dönecek. Elbette, Diablo 4 Season 10 Gold'u stoklamak çok önemli; ne zaman kullanacağınızı asla bilemezsiniz.

Çeşitli Kaos avantajlarının ve bunları nasıl etkili bir şekilde kullanacağınızın daha ayrıntılı bir açıklamasını istiyorsanız, bu makalenin de yardımcı olacağına inanıyorum.

Referanslar: Diablo 4 Season 10 (2.4.0 PTR Önizlemesi): Kaos Yarıklıkları, Cehennem Sürüleri, Kaos Zırhı, Kaos Avantajları, Benzersiz Öğeler ve Daha Fazlası

Kaos avantajları dört nadirlikte gelir ve oyuncular aynı anda bir benzersiz avantaj ve üç benzersiz olmayan avantaj donatabilir. Avantajları en iyi şekilde nasıl dengeleyeceğiniz tamamen sınıfınıza ve oyun tarzınıza bağlıdır.

Elbette, her avantajın artıları ve eksileri vardır. Oyuncular, sınıflarının potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve daha iyi bir oyun deneyimi elde etmek için sınıflarının özelliklerine en uygun Kaos avantajlarını seçmelidir.

Ek olarak, en önemli güncelleme, Season 10'daki Cehennem Sürülerinin tamamen elden geçirilmesidir.

Bu modda, Düşmüş Konsey üyelerinin zorluğu artırıldı ve bir Düşmüş Konsey üyesi öldürüldükten sonra Kaos canavarları etkinleşecek. Ek olarak, yüksek riskli, yüksek ödüllü Kaos Dalgaları da eklenecek ve şahsen Kaos Dalgalarının nasıl performans göstereceğini görmek için çok heyecanlıyım.

Bu çok beklenen mekanik, Genel Test Alanına eklenecek. Bu oyun mekaniği, oyuncuların mevcut özel ekipman türlerini diğer türlere dönüştürmelerine büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Oyuncular bu özel ekleri birleştirebilir ve eşleştirebilir, yaratıcılıklarını zenginleştirebilir. Yeterli sayıda ve nadirlikte Diablo 4 öğesiyle, en güçlü sınıflardan birini oluşturmanın mümkün olacağına inanıyorum.

Kaos Zırhının muhtemelen Sezon 10'daki sınıf sonuçlarını önemli ölçüde değiştireceğini söylemek güvenli.

Son olarak, tüm Diablo 4 sınıfları, PTR'ye eklenen yeni bir özel öğe alacak. Etkinliği hala bilinmemekle birlikte, bu özel öğelerin Genel Test Alanında nasıl performans göstereceğini görmeyi bekleyebiliriz.

Diablo 4 Sezon 10 Cehennem Kaosu için büyük içerik güncellemeleri hakkında şu ana kadar bildiklerimiz bunlar. Oyunda daha da iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olacağına inanıyoruz.