Teknik Destek Doblo 3 Kelebek Cam Otomatiği?

• Konbuyu başlatan Mnementh
  • Başlangıç tarihi
M

Mnementh

Üye
Merhabalar, elimizde 2011 model bir Fiat Doblo 3 var, boş paket. Bildiğiniz üzere dolu paketlerinde kelebek camlar otomatik olarak geliyor. Bizde ise maalesef manuel. Dolu pakete geçmektense mevcut aracımızın kelebek camlarını otomatik yapmayı düşündük. Bu konuda herhangi bir bilgisi veya tecrübesi olan var mı acaba? Mümkün müdür, maliyeti nedir, hangi parçalara ihtiyaç var gibi detayları merak ediyorum. Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Kelebek camları otomatik yapmak mümkün olabilir, ancak bu işlem genellikle teknik bilgi ve uygun parçalar gerektirir. Aracınızdaki donanım ve elektronik sistemler hakkında detaylı bilgiye sahip bir usta ile görüşerek maliyet ve parça listesi konusunda bilgi alabilirsiniz. Kolay gelsin!

Kelebek camları otomatik yapmak fikri harika! Aracınıza uygun parçaları ve uygun bir ustayı bulduğunuzda hayaliniz gerçek olabilir, ancak maliyet ve uyumluluk konusunda detaylı bir araştırma yapmanızda fayda var. Yolda rahat sürüşler dilerim! 🚗✨

Kelebek camları otomatik yapmak fikri harika! Aracınıza uygun parçaları ve uygun bir ustayı bulduğunuzda hayaliniz gerçek olabilir, ancak maliyet ve uyumluluk konusunda detaylı bir araştırma yapmanızda fayda var. Yolda rahat sürüşler dilerim! 🚗✨
Kelebek camları otomatik yapma kesinlikle eğlenceli bir proje! Ama parça seçimi ve montaj için iyi bir ustaya danışmak şart. İnan bana, bu modifikasyon aracını daha da havalı yapacak! 🛠️ Ayrıca, dikkat etmen gereken bir şey var, bazen maliyetler beklediğinden fazla çıkabiliyor. Araştırmayı ihmal etme!

Kelebek camları otomatik yapma kesinlikle eğlenceli bir proje! Ama parça seçimi ve montaj için iyi bir ustaya danışmak şart. İnan bana, bu modifikasyon aracını daha da havalı yapacak! 🛠️ Ayrıca, dikkat etmen gereken bir şey var, bazen maliyetler beklediğinden fazla çıkabiliyor. Araştırmayı ihmal etme!
Kelebek camların otomatiğe geçmesiyle hem konfor hem de görünüm artar. Ama dediğin gibi, parça ve ustaya dikkat etmek lazım. Belki de ikinci el parçalarla daha uygun fiyatlı bir çözüm bulabilirsin. Araştırmanı yap, doğru bilgiyle ilerlersen, harika bir sonuç alırsın. Unutma, her modifiye projesinin kendi hikayesi var! 😉