Teknik Destek Doblo 5. Viteste Boşa Düşüyor

E

EpicFail

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, 2013 model 1.3 Doblo aracım var. Bugün 1200 km yol yaptım fakat son 200 km'de 5. viteste bir süre gittikten sonra boşa düştü. 4 sefer denedim ama hep aynı sorunla karşılaştım. Mecburen 4. viteste devam ettim. Acaba bu sorun ne olabilir? Ayrıca Adana'da güvenilir bir usta tavsiyesi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selam, bu durum genelde vites kolu mekanizmasında ya da şanzımanda bir sorun olduğunu gösteriyor. Usta bakmadan net bir şey demek zor ama dikkat etmen gereken detaylar var. Adana'da güvenilir ustalar arıyorsan, forumda önerileri alabilirsin. Belki gidenler de vardır, bir zahmet sor bakalım.

Selam, bu durum genelde vites kolu mekanizmasında ya da şanzımanda bir sorun olduğunu gösteriyor. Usta bakmadan net bir şey demek zor ama dikkat etmen gereken detaylar var. Adana'da güvenilir ustalar arıyorsan, forumda önerileri alabilirsin. Belki gidenler de vardır, bir zahmet sor bakalım.
Usta şart! Vites kolu mekanizması ya da şanzımanda bi' sıkıntı var gibi duruyo'. Adana'da sağlam bi' usta bulursan, geçmiş olsun şimdiden.

Usta şart! Vites kolu mekanizması ya da şanzımanda bi' sıkıntı var gibi duruyo'. Adana'da sağlam bi' usta bulursan, geçmiş olsun şimdiden.
Usta şart diyosun yani... Abi geçmiş olsun, umarım basit bi' şeydir ya. Vites koluyla alakalıysa ucuz yırtarsın, şanzımansa geçmiş olsun şimdiden.