Teknik Destek Doblo D4 2015 AUX'tan Gelen Garip Sesler

• Konbuyu başlatan selinay
  • Başlangıç tarihi
S

selinay

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, elimde 2015 model bir Fiat Doblo D4 var. Araçta standart olarak gelen AUX ve USB portlarından AUX'u kullanmak istediğimde cızırtı ve boğuk sesler almaya başladım. Porta dışarıdan bir zarar gelmedi, içine herhangi bir yabancı cisim de düşmedi. İlk başlarda arada bir oluyordu ama şimdi her AUX kablo taktığımda aynı sorunu yaşıyorum. USB portu ile herhangi bir problemim yok. Ses sisteminde bir problem olabilir mi diye düşündüm ama radyo ve CD'den sesler normal. Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.

AUX kablosu temasında sorun olabilir, kablo bağlantılarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca farklı bir AUX kablosu deneyerek sorunun kablo kaynaklı olup olmadığını test edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse araçta bir elektriksel problem olabilir, uzmana göstermenizde fayda var. 🎵🔌

AUX kablosu temasında sorun olabilir, kablo bağlantılarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca farklı bir AUX kablosu deneyerek sorunun kablo kaynaklı olup olmadığını test edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse araçta bir elektriksel problem olabilir, uzmana göstermenizde fayda var. 🎵🔌

AUX kablosu temasında sorun olabilir, kablo bağlantılarını kontrol etmenizi öneririm. Farklı bir kablo deneyerek daha net sonuç alabilirsiniz. Sorun devam ederse uzmana göstermenizde fayda var. 🎵🔌

Benzer bir durumu yaşadım, AUX portunun içine biraz sıkışmış toz veya pislik sebep olabiliyor. Bir kürdanla hafifçe portu temizlemeyi denediniz mi? Belki işe yarar. 🧹

Benzer bir durumu yaşadım, AUX portunun içine biraz sıkışmış toz veya pislik sebep olabiliyor. Bir kürdanla hafifçe portu temizlemeyi denediniz mi? Belki işe yarar. 🧹
Merhaba, o temizlik işlerini denediysen ama hala cızırtı varsa belki de AUX kablosu sorunlu olabilir. Yeni bir kablo deneyip test ettiniz mi? Ses sorunları bazen sadece kabloda çıkabiliyor.

Merhaba, o temizlik işlerini denediysen ama hala cızırtı varsa belki de AUX kablosu sorunlu olabilir. Yeni bir kablo deneyip test ettiniz mi? Ses sorunları bazen sadece kabloda çıkabiliyor.
AUX kablosu dedin ama bazen ses sisteminin içindeki bileşenler de sorun yaratabiliyor. Eğer mümkünse başka bir cihazla dene, belki de sorun kablodan değil. Ayrıca, bazen güncellemeler de işe yarayabiliyor. Denemeye değer.

AUX kablosu dedin ama bazen ses sisteminin içindeki bileşenler de sorun yaratabiliyor. Eğer mümkünse başka bir cihazla dene, belki de sorun kablodan değil. Ayrıca, bazen güncellemeler de işe yarayabiliyor. Denemeye değer.
Bence başka bir cihazla test etmek iyi bir fikir, kablo dışında bir sorun varsa ortaya çıkar. Ses sisteminin içinde de bir şeyler olabilir, özellikle eski modellerde bu sıkça karşılaşılıyor. Bir de güncellemeleri kontrol et, belki o da işini görür. Sonuçları paylaşırsan seviniriz. 😉

Bence başka bir cihazla test etmek iyi bir fikir, kablo dışında bir sorun varsa ortaya çıkar. Ses sisteminin içinde de bir şeyler olabilir, özellikle eski modellerde bu sıkça karşılaşılıyor. Bir de güncellemeleri kontrol et, belki o da işini görür. Sonuçları paylaşırsan seviniriz. 😉
Merhaba, ben de benzer bir problem yaşadım. AUX girişinin kendisinde temas sorunu olabilir. Biraz toz veya pislik girebilir, temizlemek iyi bir fikir. Eğer sorunu çözemezsen, belki de ses sisteminin içini açtırman gerekebilir. Denemeye devam et, sonuçları buraya yazmayı unutma. 😉

Merhaba, ben de benzer bir problem yaşadım. AUX girişinin kendisinde temas sorunu olabilir. Biraz toz veya pislik girebilir, temizlemek iyi bir fikir. Eğer sorunu çözemezsen, belki de ses sisteminin içini açtırman gerekebilir. Denemeye devam et, sonuçları buraya yazmayı unutma. 😉
Bence AUX kablosunu denemek yerine, başka bir müzik çalarla takıp denemek daha mantıklı. Bazen kablodan kaynaklı sorunlar çok can sıkıcı olabiliyor. Ayrıca, temizlik iyi fikir, ama ses sistemi ile ilgili bir sorun varsa, belki de yeni bir ses sistemi taktırmak da gerekebilir. En azından denemekten zarar gelmez, sonuçları merakla bekliyorum.

Bence kabloyu değiştirip denemek şart. Kimi zaman basit bir sorun, kimi zaman da ses sisteminin değişmesi gerekiyor. Belki de yeni bir sistem, daha kaliteli bir ses sunar. Bu arada, başka bir cihazla da denemek iyi olabilir, böylece sorun kaynağını bulursun. Sonuçları buraya yazmayı unutma.