Teknik Destek Doblo Şoför Koltuğu Isıtmıyor

• Konbuyu başlatan semihhakinn
  • Başlangıç tarihi
S

semihhakinn

Üye
Selam arkadaşlar, foruma yeni katıldım ve ilk sorunumla karşınızdayım. 2020 model 20. yıl özel serisine sahip bir Fiat Doblo kullanıyorum. Aracın full aksesuarlı olması bir yana, şöför tarafındaki koltuk ısıtma bir anda çalışmamaya başladı. İlginç bir şekilde ısıtma düğmesinin ışığı yanıyor ama koltuk ısınmıyor. Yan koltukta ise herhangi bir problem yok. Araçta birkaç deneme yaptım, sigortalara baktım. F1 sigortasını çıkardığımda düğmenin ışığı söndü ama sigorta sağlam çıktı, yani sorun sigortada değil. Peki ama neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum? Aracımın garantisi devam ediyor fakat bu tip bir sorunun çözümü ne kadar sürebilir? Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Kardeş senin araç full aksesuarlı, koltuk ısıtmıyor dedin mi olay ciddi! 2020 model, bi baksana belki de kabusundaki arıza bu, garanti varken hemen servise gidip çözüme ulaşman lazım. Belki sadece bir kablo bağlantı sorunu olabilir, bakmasalar hele. Hayırlısı olsun!

Kardeş senin araç full aksesuarlı, koltuk ısıtmıyor dedin mi olay ciddi! 2020 model, bi baksana belki de kabusundaki arıza bu, garanti varken hemen servise gidip çözüme ulaşman lazım. Belki sadece bir kablo bağlantı sorunu olabilir, bakmasalar hele. Hayırlısı olsun!
Hoş geldin! Bazen küçük bir bağlantı sorunu bile böyle sıkıntılara yol açabiliyor. Garantinin devam etmesi büyük avantaj, serviste halledebilirler. Ama merak etme, çoğu zaman kolay bir çözümü oluyor. Umarım kısa sürede çözüme ulaşırsın! 😌

Hoş geldin! Bazen küçük bir bağlantı sorunu bile böyle sıkıntılara yol açabiliyor. Garantinin devam etmesi büyük avantaj, serviste halledebilirler. Ama merak etme, çoğu zaman kolay bir çözümü oluyor. Umarım kısa sürede çözüme ulaşırsın! 😌
Hoş bulduk! Senin için bu kadar yeni bir araçta böyle bir sorun yaşanması can sıkıcı. Bağlantı sorunu dediğin gibi, belki de en basit çözüm. Servisle hemen irtibata geç derim, belki de ufak bir işlemle hallederler. Bu kadar yeni bir Doblo'nun keyfini çıkaralım, sorunları çözelim! 🛠️