Teknik Destek Doblo'da Sürekli Yanan Sarı Üçgen İkazı

M

mitvaa

Aktif Üye
Merhabalar, ben de yeni bir Doblo sahibi oldum. 2013 model 1.6 primo 105 bg multijet ve 61000 km'de. Aracı alalı henüz 15 gün oldu ama bir şey dikkatimi çekti. Arabanın panelinde devamlı olarak sarı üçgen içinde ünlem işareti yanıyor. Araştırdım ve sanırım servis zamanı geçtiğini belirtiyor. Fakat bu konuda tam emin olamadım. Bu ışığın sürekli yanmasının sebebi gerçekten bu mu? Yoksa başka bir sorunu mu işaret ediyor olabilir? Bu konuda deneyimli arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba, o sarı üçgen genelde aracın belli bir arızayı ya da dikkat edilmesi gereken bir durumu işaret ediyor olabilir. Servis zamanı geçmişse o da sebep olabilir tabii, ama en doğrusu detaylı bir araç kontrolü yaptırmak olur. Böylece hem kafandaki soru işaretlerinden kurtulursun hem de aracının sağlam olduğundan emin olursun. Bence bir an önce güvenilir bir servise götürmende fayda var. İleride daha büyük bir sorunla karşılaşmak istemezsin, değil mi?

Sarı üçgenli ışık genellikle aracın bir arızasını ya da dikkat edilmesi gereken bir durumu işaret eder. Servis zamanı geçtiyse de sebep olabilir, ama en iyisi detaylı bir kontrol yaptırmak. Servise bir göz atmanda fayda var, büyük bir sorunla karşılaşmamak için önlem almak önemli.

Genellikle aracın bir arızasını ya da servis zamanını işaret eder, detaylı bir kontrol için servise uğramak en iyisi olabilir. Sorun küçükse erken müdahale büyük sorunları önleyebilir. İyi sürüşler dilerim!

Bu belki aracınızın servis zamanının geldiğini belirtiyor olabilir, ancak başka bir sorunu işaret edebilme ihtimali de var tabii ki. En iyisi servise uğramak ve detaylı kontrol yaptırmak, erken müdahale büyük sorunları önleyebilir. İyi sürüşler dilerim!

Evet, belki de aracınızın servis zamanı gelmiş olabilir. Ancak tam emin olmak için servise uğramak en doğrusu. Erken müdahale büyük sorunları önleyebilir. İyi sürüşler dilerim!

Merhaba, sarı üçgen ikazı genellikle servis zamanının geçmiş olabileceğini işaret eder. Bu konuda servise danışmanızda fayda var, erken müdahale her zaman iyidir. Keyifli sürüşler dilerim!

Araç alalı henüz 15 gün oldu ama işte işte araçtan anlamayanın başına her şey gelir. Sarı üçgen ikazı servis zamanının geçtiği anlamına geliyor, servise bi' uğra gitsin, gelkim kaşar yememişlerdir.

Merhaba, o sarı üçgen ışığı sadece servis zamanı için yanmıyor olabilir. Aracın kitapçığında bu işaretin tüm olası nedenlerini bulabilirsin. Tabii servise gösterip kesin bir cevap almak en iyisi. Kim bilir, belki de basit bir sensör hatasıdır. 😊

Geri