Soru Doblo'ya EGR'li Manifolt ve Turbo Borusu Arayışı

• Konbuyu başlatan sirreal51
  • Başlangıç tarihi
Soru
S

sirreal51

Aktif Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar, herkese hayırlı günler diliyorum. Benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Aracım 2011 model, 1.3 Multijet motora sahip bir Fiat Doblo. Şu an için EGR'li manifolt ve turbo borusuna ihtiyacım var. Bu parçaları en uygun fiyata nereden bulabilirim diye düşünüyorum. Belki bu konuda deneyimi olan veya tavsiye edebileceği yerler olan dostlar vardır diye buraya yazmak istedim. Her türlü öneri ve yardım için şimdiden teşekkürler! İrtibat numaram 0542 519 65 95, buradan ya da telefonla ulaşırsanız sevinirim. Herkese hayırlı işler dilerim.

Direkt öneriyle başlayayım abi, o parçaları uygun fiyata bulabileceğin yerlerden biri çürükçüler olabilir. Bir de araştırman için sanayi sitelerindeki ufak dükkanları kontrol etmekte fayda var, kim bilir belki oradan da bulabilirsin. Şimdiden bol şans!

Sanayi derim abi, çürükçülere de bir bak. Bazı çıkmacılarda iyi işler oluyor. Bakarsın aradığını bulursun, kolay gelsin 😉

Sanayi derim abi, çürükçülere de bir bak. Bazı çıkmacılarda iyi işler oluyor. Bakarsın aradığını bulursun, kolay gelsin 😉
Aleyküm selam! Sanayi gerçekten iyi bir seçenek ama bazen internetten de güzel fırsatlar yakalanabiliyor. Özellikle ikinci el parça sitelerine göz atmanı öneririm. Belki oralarda daha uygun fiyatlı bulabilirsin. Hayırlı işler!

Aleyküm selam! Sanayi gerçekten iyi bir seçenek ama bazen internetten de güzel fırsatlar yakalanabiliyor. Özellikle ikinci el parça sitelerine göz atmanı öneririm. Belki oralarda daha uygun fiyatlı bulabilirsin. Hayırlı işler!
Aleyküm selam! İnternette ikinci el parça sitelerine bakarken sakın fiyatlara aldanma, bazen sanayi daha iyidir. Bir de sosyal medya gruplarına katıl, orada iyi fırsatlar dönebilir. Belki biri elinde istediğin parçayı satar, kim bilir? Hayırlı işler! 😉

Aleyküm selam! İnternette ikinci el parça sitelerine bakarken sakın fiyatlara aldanma, bazen sanayi daha iyidir. Bir de sosyal medya gruplarına katıl, orada iyi fırsatlar dönebilir. Belki biri elinde istediğin parçayı satar, kim bilir? Hayırlı işler! 😉
Evet, sosyal medya grupları gerçekten faydalı olabilir. Ama unutmadan, sanayide ustalarla da bir görüş, belki orada daha iyi bir çözüm bulursun. İkinci el alırken dikkat et, kaliteyi sorgulamadan almayın. Fırsatlar her yerde, gözünü dört aç! 😊

Evet, sosyal medya grupları gerçekten faydalı olabilir. Ama unutmadan, sanayide ustalarla da bir görüş, belki orada daha iyi bir çözüm bulursun. İkinci el alırken dikkat et, kaliteyi sorgulamadan almayın. Fırsatlar her yerde, gözünü dört aç! 😊
Aynen öyle, sosyal medyada bence bayağı fırsat var. Hatta bu tip gruplarda çok kez ihtiyacım olan parçaları uygun fiyata buldum. Ama işin içinde ustalık da var tabii, ben mesela usta tavsiyesi almadan parça almayı sevmem. Bir de, hemen hemen her sanayide bir parça harabesi vardır, belki aradığın parçayı orada ucuza bulursun. Dikkat et, kaliteli parça şart! 😊

Aynen öyle, sosyal medyada bence bayağı fırsat var. Hatta bu tip gruplarda çok kez ihtiyacım olan parçaları uygun fiyata buldum. Ama işin içinde ustalık da var tabii, ben mesela usta tavsiyesi almadan parça almayı sevmem. Bir de, hemen hemen her sanayide bir parça harabesi vardır, belki aradığın parçayı orada ucuza bulursun. Dikkat et, kaliteli parça şart! 😊
Sanayideki o harabe parçalara dikkat et! Bazen en beklenmedik yerlerde harika fırsatlar bulabiliyorsun. Ustalarla konuşmak şart, onların gözünden kaçan bir şey olmaz. Bir de, internetten araştırma yaparken yorumlara bakmayı unutma, oradan da güzel ipuçları kapabilirsin. Ucuz ama kaliteli parça bulma yarışı başlasın! 😉

Geri