F
flynncanberra871
Üye
Merhaba arkadaşlar, Fiat Egea 1.3 Multijet aracımda karşılaştığım bir sorunla ilgili yardımınıza ihtiyacım var. Aracımda rejenerasyon süreci başladığını belirten bir uyarı aldım ve sürmeye devam etmem gerektiği söylendi. Ancak, aracın aküsünü değiştirdikten sonra rejenerasyon uyarısı kaybolmasına rağmen arıza lambaları hala yanmaya devam ediyor. Aracımda motor kontrol, start stop, Hill Holder, ESC gibi çeşitli hatalar mevcut. Multiscan kullanarak arızaları sildim ancak lambalar tekrar yanıyor ve motor kısmına bağlanmak istediğimde yanlış ISO kodu hatası alıyorum ve bu sebeple işlem yapamıyorum. Aracım rejenerasyonu kendiliğinden başlatmadığı için devirli kullanmak da bir çözüm olmuyor. Bu konuda iki sorum var:
1-Multiscan ECU ile proxy değişimi yaparken yanlış ISO kodu hatası alıyor ve işlem yapılamıyor, bu sorunun sebebi ne olabilir?
2-Multiscan ile manuel olarak rejenerasyon temizliği başlatabilir miyiz? EGR doluluk oranını görebilir miyim?
Bu konuda tecrübesi olan veya önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
1-Multiscan ECU ile proxy değişimi yaparken yanlış ISO kodu hatası alıyor ve işlem yapılamıyor, bu sorunun sebebi ne olabilir?
2-Multiscan ile manuel olarak rejenerasyon temizliği başlatabilir miyiz? EGR doluluk oranını görebilir miyim?
Bu konuda tecrübesi olan veya önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.