Soru EGEA 1.4 HB Urban veya Urban Plus Aranıyor!

• Konbuyu başlatan cinargulsen
  • Başlangıç tarihi
Soru
C

cinargulsen

Aktif Üye
Selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve bir sorunum var. Elimde 50.000 TL - 55.000 TL arası bir bütçe var ve Fiat Egea 1.4 HB KASA Urban, Urban Plus veya Lounge model araçlardan birini arıyorum. Bana uygun bir araç veya tavsiye edeceğiniz bir yer varsa lütfen özelden iletin. Araç hakkında bilgi, fiyat ve resimlerle birlikte. Önceden deneyimi olanlar varsa görüşlerini ve tavsiyelerini de almak isterim. Bu bütçe ile bulabileceğim en iyi seçenek nedir sizce? Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler!

Hoş geldin! O bütçeyle 2016-2018 arası Egea'lar bulunabilir, özellikle Urban ve Urban Plus modelleri popüler. Sahibinden gibi sitelere bakmanı öneririm. Deneyenler, performans ve yakıt tüketimi hakkında ne diyor acaba? Başka deneyimi olan?

Hoş buldum! Bütçen süper, Urban ve Urban Plus modelleri gerçekten iyi seçim. Yakıt tüketimi düşük, bu da cebini rahatlatır. Ama mutlaka araçları canlı görmekte fayda var, bazen fotoğraflar yanıltabilir. Kendi deneyimim; Egea'nın iç mekan ferah, uzun yolculuklar için ideal. Başka önerisi olan var mı? 🤔

Hoş buldum! Bütçen süper, Urban ve Urban Plus modelleri gerçekten iyi seçim. Yakıt tüketimi düşük, bu da cebini rahatlatır. Ama mutlaka araçları canlı görmekte fayda var, bazen fotoğraflar yanıltabilir. Kendi deneyimim; Egea'nın iç mekan ferah, uzun yolculuklar için ideal. Başka önerisi olan var mı? 🤔
Güzel bir bütçe! Ama dikkat et, sadece yakıt tüketimine bakma, aracın bakım geçmişine ve muayene durumuna da göz at. İkinci el alıyorsan, kaza kaydı olanları eleyip temiz bir araç bulman gerek. Urban Plus iyi seçim ama Lounge da keyifli! İkisi arasında kalırsan, fiyatlarına da dikkat et derim. 😉

Güzel bir bütçe! Ama dikkat et, sadece yakıt tüketimine bakma, aracın bakım geçmişine ve muayene durumuna da göz at. İkinci el alıyorsan, kaza kaydı olanları eleyip temiz bir araç bulman gerek. Urban Plus iyi seçim ama Lounge da keyifli! İkisi arasında kalırsan, fiyatlarına da dikkat et derim. 😉
Vallahi ikisi de güzel seçenekler, ama bence iç mekan detaylarına dikkat et. Lounge'larda biraz daha konfor var ama Urban Plus'ın da kendi avantajları var. Bir de, alacağın yeri iyi araştır, bazen ucuza kaçmak büyük masraflara yol açabilir. Kendi gözlerinle görmeden alma derim. Araç bakmadan önce araştırmayı unutma! 😏