Soru Egea Cross Eko Mod Kapatma Sorunu

• Konbuyu başlatan yusufbaytekin
  • Başlangıç tarihi
Soru
Y

yusufbaytekin

Üye
Merhaba, Fiat Egea Cross dizel otomatik sahibiyim ve araç ilk çalıştırıldığında 'eko mod' otomatik olarak açılıyor ve ışığı yanıyor. Her seferinde yola çıkmadan önce bu modu manuel olarak kapatmam gerekiyor. Bu durum beni rahatsız ediyor çünkü her seferinde kapatmak zorunda kalıyorum. Bu sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Selam, bu durum gerçekten can sıkıcı. Eko mod her açıldığında kapatmak zorunda kalmak sıkıntı. Ama sanırım bazı Egea'larda bu ayarlara ulaşmak mümkün, belki bir yazılım güncellemesiyle düzeltilebilir. Denemeye değer bence. Belki de bir süreliğine bayide bir kontrol ettirsen iyi olur.

Selam, bu durum gerçekten can sıkıcı. Eko mod her açıldığında kapatmak zorunda kalmak sıkıntı. Ama sanırım bazı Egea'larda bu ayarlara ulaşmak mümkün, belki bir yazılım güncellemesiyle düzeltilebilir. Denemeye değer bence. Belki de bir süreliğine bayide bir kontrol ettirsen iyi olur.
Bence de çok can sıkıcı bir durum. Ama ne bileyim, belki de Egea Cross'un bu özelliğiyle barışmak en iyisi. Her seferinde kapatma derdiyle uğraşacağına, belki alışabilirsin. Yine de bayide bi kontrol ettir, belki bir ayar vardır 😉