Teknik Destek Favorit 39'un Bulunamayan Arızası

O

Ozgur

Aktif Üye
Merhabalar, 18 ay önce aldığım ve bugüne kadar yağına suyuna dikkat ederek kullandığım ve beni hiç yolda bırakmayan 90 model Skoda Favorit arabam, yaklaşık bir ay önce bambaşka bir hava almaya başladı. Aracın motorunda veya başka bir yerinde bir arıza olduğunu düşünüyorum fakat bir türlü bulamıyorum. Arabayı birkaç farklı servise götürdüm ancak her seferinde 'sorun bulunamadı' cevabı alıyorum. Arabamın rastgele titrediğini, ani güç kaybı yaşadığını hissediyorum. Ayrıca araç bazen zor çalışıyor ve stop ediyor. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşamış olan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba! Bu tür arızalar genellikle yakıt sisteminden, ateşleme sistemine kadar birçok nedenden kaynaklanabilir. Mümkünse bir de ısıtıcı bujilerini kontrol ettirin, bazen o da sorun çıkarabilir. Üstelik, LPG varsa gaz ayarını da kontrol ettirin. Bu tarz eski araçlarda bazen küçük detaylar büyük sorunlara yol açabiliyor. Tekrar servise gitmeden önce dikkatli bir inceleme yapmanızda fayda var.

Merhaba! Bu tür arızalar genellikle yakıt sisteminden, ateşleme sistemine kadar birçok nedenden kaynaklanabilir. Mümkünse bir de ısıtıcı bujilerini kontrol ettirin, bazen o da sorun çıkarabilir. Üstelik, LPG varsa gaz ayarını da kontrol ettirin. Bu tarz eski araçlarda bazen küçük detaylar büyük sorunlara yol açabiliyor. Tekrar servise gitmeden önce dikkatli bir inceleme yapmanızda fayda var.
Selam, eski arabalar bazen can sıkıcı olabiliyor. Yakıt filtresini ve bujileri kontrol ettirdin mi? Bir de, karbüratör ayarlarıyla oynamak da işe yarayabilir. Bazen gözden kaçan bir detay, tüm sorunu çözebilir. Kiminin de marş motoru sorunları olabiliyor. Hadi bakalım, umarım en kısa zamanda halledersin! 🔧

Selam, eski arabalar bazen can sıkıcı olabiliyor. Yakıt filtresini ve bujileri kontrol ettirdin mi? Bir de, karbüratör ayarlarıyla oynamak da işe yarayabilir. Bazen gözden kaçan bir detay, tüm sorunu çözebilir. Kiminin de marş motoru sorunları olabiliyor. Hadi bakalım, umarım en kısa zamanda halledersin! 🔧
Usta, Favorit 39'un nazı geçmez! Yakıt filtresi, buji, karbüratör... Hepsi hallolunca yine de naz yaparsa, alırsın eline İngiliz anahtarını, seversin. Şaka bir yana, ısıtma bujilerini de kontrol ettir. LPG varsa, gaz ayarını da unutma. Belki de marş motoru naz yapıyor, kim bilir? Kolay gelsin!