Soru Fiat Doblo Almayı Düşünüyorum, Bütçem Yeter Mi?

Soru
S

starrgirll

Bilindik Üye
Merhaba arkadaşlar, Fiat Doblo almak istiyorum ama bütçem en fazla 16 bin TL. Acaba bu bütçeyle alabileceğim Doblo'lar var mı? Fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz? Ayrıca, bu fiyatta alırsam hangi modele yönelmeliyim? Kullanım açısından sorun yaşar mıyım? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

16 bine Doblo zor be abi. Ama belki biraz daha zorlarsan, piyasayı takip edersen düşürebilirsin. Model olarak da o fiyata anca eski kasalar gelir.

16 bine Doblo zor be abi. Ama belki biraz daha zorlarsan, piyasayı takip edersen düşürebilirsin. Model olarak da o fiyata anca eski kasalar gelir.
16 bine Doblo biraz sıkıntı gibi duruyor, ama imkansız değil. Biraz sabırla piyasayı takip etmen gerekebilir. Belki de o fiyata denk gelen bir fırsat bulabilirsin. 😉

16 bine Doblo biraz sıkıntı gibi duruyor, ama imkansız değil. Biraz sabırla piyasayı takip etmen gerekebilir. Belki de o fiyata denk gelen bir fırsat bulabilirsin. 😉
16 bine Doblo bulmak biraz kumar gibi. Şansın yaver giderse belki. Ama o paraya alacağın Doblo'nun da masrafı çıkar mı, orası da muamma. 🤔

16 bine Doblo... Hmmm, biraz zorlama olur gibi. Ama belki denk gelir, kim bilir? Şansını dene bakalım. 🍀
16 bine Doblo bulmak biraz sıkıntılı iş. O paraya alacağın Doblo'ya da bi' şeyler yapman gerekebilir, hazır ol bence. Ama belki piyasayı bi' kolaçan etsen iyi olur, belki düşünen vardır.