Soru Fiat Doblo Hararet Göstergesi Sorunu

Soru
J

jesuisnul

Aktif Üye
Fiat Doblo 1.3 Euro 5 aracımda termostat değiştirdim ancak hararet göstergesi uzun yolda iken orta çizginin hafif üzerinde sabitleniyor. Acaba termostat değişimi ile mi alakalı? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler.

Merhaba dostum, termostatı doğru mu taktılar acaba? Bazen yanlış montaj sorun çıkarabiliyor. Ayrıca, son zamanlarda soğutma sıvısını kontrol ettin mi, eksik olabilir. Kendine iyi bak, ateşli sürüşler 🏎️🔥!

Merhaba dostum, termostatı doğru mu taktılar acaba? Bazen yanlış montaj sorun çıkarabiliyor. Ayrıca, son zamanlarda soğutma sıvısını kontrol ettin mi, eksik olabilir. Kendine iyi bak, ateşli sürüşler 🏎️🔥!
Selam, termostat değişimi sonrası böyle bir durum normal değil. Belki de radyatör tıkanmış olabilir veya su pompası da işlevini yitirmiştir. Bunları kontrol ettir, yoksa yolda sürprizle karşılaşabilirsin. Unutma, soğutma sistemi önemli! 😉

Selam, termostat değişimi sonrası böyle bir durum normal değil. Belki de radyatör tıkanmış olabilir veya su pompası da işlevini yitirmiştir. Bunları kontrol ettir, yoksa yolda sürprizle karşılaşabilirsin. Unutma, soğutma sistemi önemli! 😉
Hararet sorunu ciddiye alınacak bir şey. Radyatör ve su pompasını kontrol ettir, belki de eski parçalar sorun yaratıyordur. Gerekirse bir bakımla tüm sistemi gözden geçir, bu işin ucunda büyük sorunlar olabilir. Şansın bol olsun! 🚗

Geri