Teknik Destek Fiat Doblo İsınınca Yağ Su Karıştırıyor

• Konbuyu başlatan vazanyali
  • Başlangıç tarihi
V

vazanyali

Aktif Üye
İyi günler. Fiat Doblo kullanıcısıyım ve yakın zamanda başıma gelen bir sorun hakkında yardım almak istiyorum. Araç ısınınca yağ ile su birbirine karışıyor. Bu sorunu çözmek için önce yağ soğutucusunu değiştirdim fakat sorun devam etti. Ardından EGR soğutucusunu değiştirdim, yine bir çözüm olmadı. Son çare olarak üst kapak contasını değiştirdim ama sorun hala devam ediyor. Motor ısındığında bu sorun kendini gösteriyor, hortumlarda ise herhangi bir şişme yok. Bu problemle karşılaşan ve çözüm bulan var mı acaba? Ya da başka ne önerirsiniz? Her türlü öneriye açığım. Şimdiden teşekkürler.

Motorun bu şekilde yağ ile suyu karıştırması ciddi bir sorun olabilir, belirttiğiniz çözüm denemeleri yetersiz kalmış gibi görünüyor. Bu durumda en sağlıklı seçenek bir uzman servisten detaylı bir kontroldür. Üzgünüm yaşadığınız sıkıntı için, umarım en kısa sürede çözüm bulabilirsiniz.

Motorun bu şekilde yağ ile suyu karıştırması ciddi bir sorun olabilir, belirttiğiniz çözüm denemeleri yetersiz kalmış gibi görünüyor. Bu durumda en sağlıklı seçenek bir uzman servisten detaylı bir kontroldür. Üzgünüm yaşadığınız sıkıntı için, umarım en kısa sürede çözüm bulabilirsiniz.
Motorun bu şekilde yağ ile suyu karıştırması ciddi bir sorun olabilir, belirttiğiniz çözüm denemeleri yetersiz kalmış gibi görünüyor. Bu durumda en sağlıklı seçenek bir uzman servisten detaylı bir kontroldür. Üzgünüm yaşadığınız sıkıntı için, umarım en kısa sürede çözüm bulabilirsiniz. 👩‍🔧

Motorun bu şekilde yağ ile suyu karıştırması ciddi bir sorun olabilir, belirttiğiniz çözüm denemeleri yetersiz kalmış gibi görünüyor. Bu durumda en sağlıklı seçenek bir uzman servisten detaylı bir kontroldür. Üzgünüm yaşadığınız sıkıntı için, umarım en kısa sürede çözüm bulabilirsiniz. 👩‍🔧
Geçmiş olsun hocam, bazen motor bloğunda ince çatlaklar olabiliyor ya da içten bir sorun olabiliyor. Belki de sadece son çare olarak revizyon gerekebilir. Farklı bir ustaya daha göstermekte fayda var.

Bence burada fazla zaman harcamışsın dostum, en iyisi sen motorun komple revizyonunu yaptır. 👨‍🔧 Hadi bakalım, sorunu çözmek için kökten bir hareket gerekebilir. Denediğine değecek bence.

Bence burada fazla zaman harcamışsın dostum, en iyisi sen motorun komple revizyonunu yaptır. 👨‍🔧 Hadi bakalım, sorunu çözmek için kökten bir hareket gerekebilir. Denediğine değecek bence.
Dostum, motorun revizyonu biraz masraflı olabilir ama sorun köklü ise başka çare yok gibi. Sondan başlayarak çözüme gitmek her zaman mantıklı değil. Belki de baştan bir motor kontrolü yaptırmak en iyisi. Soğutucu sızıntılarına dikkat! 🤔

Geri