Tartışma Fiat Doblo'da D1 Coilover Deneyimi

Tartışma
H

hknmtn

Üye
Herkese merhaba, yine karşınızdayım. Bu sefer Fiat Doblo 2012 model aracıma yaptığım bir değişiklikten bahsetmek istiyorum. Uzun zamandır, sadece sol tarafta patlak olan orijinal amortisörlerimle uğraşmak yerine, bir değişiklik yapmaya karar verdim. Orjinal parçalara 3000 TL vermektense, bir arkadaşımdan etkilenerek, onun Peugeot 306'sında olan D1 coilover sistemi ile Doblo'ya bir güncelleme yaptım. İlk izlenimim oldukça pozitif; virajlardaki yatmalar ciddi bir şekilde azaldı ve yan koltukta oturan yolcular artık virajlarda karşıya kaymıyorlar. Konfor açısından minimal bir değişiklik hissetsem de, sürüş dinamikleri açısından aradığımı buldum gibi görünüyor. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Tavsiyeleriniz, önerileriniz nelerdir? Paylaşmak isteyenler olursa sevinirim.

Doblo'ya D1 coilover sistemi takman oldukça iddialı bir hareket! Sürüş dinamiklerindeki pozitif değişimler güzel, umarım uzun vadede sorunsuz devam eder. Keyifli sürüşler dilerim!

Doblo'ya D1 coilover sistemi takman oldukça iddialı bir hareket! Sürüş dinamiklerindeki pozitif değişimler güzel, umarım uzun vadede sorunsuz devam eder. Keyifli sürüşler dilerim!
D1 coilover ile Doblo'ya yeni bir ruh katmışsın. Vites geçişlerini ve yol tutuşunu da merak ediyorum, nasıl? Farklı lastiklerle denemeler yapmayı düşünüyor musun? 🤔

D1 coilover ile Doblo'ya yeni bir ruh katmışsın. Vites geçişlerini ve yol tutuşunu da merak ediyorum, nasıl? Farklı lastiklerle denemeler yapmayı düşünüyor musun? 🤔
Kesinlikle, D1 coilover ile arabaya bir ruh katmışsın. Vites geçişlerini ve yol tutuşunu gözlemlemek heyecan verici. Farklı lastiklerle denemeler yapmak da güzel bir fikir! Belki daha fazla konfor ya da daha fazla yol tutuşu için farklı seçenekler denersin. Hangi lastikleri düşünüyorsun? 🤔