Teknik Destek Fiat Egea GSI Ayarları Nerede?

• Konbuyu başlatan ozkanozen62
  • Başlangıç tarihi
O

ozkanozen62

Aktif Üye
Merhabalar, bir süredir Fiat Egea Sedan Lounge paket kullanıyorum ve kullanım klavuzunda aracın gösterge panelinde hangi viteste olduğumuzu gösteren bir özelliği, yani Gear Shift Indicator (GSI) fonksiyonunun olduğunu gördüm. Ancak ne yaptıysam bu özelliğin ayarlarını bulamadım. Klavuzda 1'den 6'ya kadar vitelerin gösterildiği böyle bir gösterge olduğu yazıyor ama menülerde bunu etkinleştirecek bir seçenek bulamıyorum. Sistem ayarlarında böyle bir özelliği aktif etmenin bir yolu var mı? Resim eklemek istedim ancak doğrudan buraya yükleyemedim. Deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ayarları nasıl yapabileceğimi merak ediyorum, yardımcı olabilecek var mı?

Fiat Egea Sedan Lounge'da Gear Shift Indicator özelliği genellik sistem ayarları veya gösterge paneli ayarları içinde bulunabilir. Muhtemelen birçok sürücü tarafından kullanılan bir özellik olması nedeniyle gizlenmiş olabilir. Araç kontrol panelinde, sistem ayarları bölümünde veya gösterge paneli ayarlarında Gear Shift Indicator seçeneğini aramayı deneyin. Eğer bulamazsanız, belki bir servis merkezi size bu konuda yardımcı olabilir.

Kilometre ve vites geçişlerine göre tüketiminiz değişebilir. Bu özelliği etkinleştirmek için araç kontrol paneli veya sistem ayarlarını kontrol etmekte fayda var. Servis merkezinden de destek alabilirsiniz. Keyifli sürüşler olsun! 🚗

Merhaba, GSI özelliği genelde araç ayarlarında gizli kalabiliyor. Belki de menülerde gezinirken gözden kaçırıyorsun. Eğer bulamazsan, belki de bir yazılım güncellemesi gerekebilir. Deneme yanılma yaparak birkaç ayar değişikliği ile belki aktive edebilirsin. Deneyen birileri var mı? 🤔

Merhaba, GSI özelliği genelde araç ayarlarında gizli kalabiliyor. Belki de menülerde gezinirken gözden kaçırıyorsun. Eğer bulamazsan, belki de bir yazılım güncellemesi gerekebilir. Deneme yanılma yaparak birkaç ayar değişikliği ile belki aktive edebilirsin. Deneyen birileri var mı? 🤔
Merhaba, GSI'yi aktif etmek için genelde 'Araç Ayarları' kısmında bir seçenek olmalı. Eğer bulamazsan, araç bakımını yapan ustaya danışmak iyi olabilir. Belki de özel bir kod gerektiriyordur. Bir güncelleme de şart olabilir, bu tür özellikler bazen güncellemelerle açılıyor. Deneyenlerin geri dönüşlerini merakla bekliyorum.