Tartışma Fiat Egea için OBD2 Cihazı Önerisi Arıyorum

• Konbuyu başlatan alicankut
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
A

alicankut

Aktif Üye
Herkese merhaba, 2023 model 1.3 MJ Easy Plus Fiat Egea sahibiyim. Araçla ilgili bazı konularda daha fazla bilgi edinmek ve dijital arıza tespiti yapmak için bir OBD2 cihazı almak istiyorum. Daha önce bu konuda deneyimi olan, memnun kaldığı ya da tavsiye edebileceği bir cihaz varsa yazarsa çok sevinirim. Fiyat ve performans açısından da önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Selam! Egea'na uygun, F/P olarak iyi bir cihaz arıyorsan, biraz araştırma yapıp kullanıcı yorumlarına bakmak en iyisi. Marka model önerisi yapmak yanıltıcı olabilir, çünkü ihtiyaçlar ve beklentiler değişiyor. Ama genel olarak bilinen markaların ürünleri işini görecektir. 👍

Selam! Egea'na uygun, F/P olarak iyi bir cihaz arıyorsan, biraz araştırma yapıp kullanıcı yorumlarına bakmak en iyisi. Marka model önerisi yapmak yanıltıcı olabilir, çünkü ihtiyaçlar ve beklentiler değişiyor. Ama genel olarak bilinen markaların ürünleri işini görecektir. 👍
Aynen, en iyisi biraz araştırıp yorumlara bakmak. Amaç sadece arıza tespitiyse çok da para harcamaya gerek yok bence.