Teknik Destek Fiat Egea Kapılarına Ambiyans Aydınlatması Çekme

• Konbuyu başlatan burakozdemir
  • Başlangıç tarihi
B

burakozdemir

Üye
Herkese merhabalar, Fiat Egea sedan modelim var ve kendimce bir güzellik yapayım dedim. Arabanın iç ambiyans aydınlatmasını kendim yapmak istiyorum ama kapılar soketli olduğu için kablo çekme işini nasıl yapabilirim diye kara kara düşünüyorum. Bu konuda deneyimi veya fikri olan var mı? Özellikle kapı içine veya kapı çevresine nasıl güvenli bir şekilde kablo geçirebileceğimi merak ediyorum. İnternette birkaç yöntem buldum ama işin içinden çıkamadım. Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Kapılarına ambiyans aydınlatma eklemek istiyorsun anladım, ben de bunu merak ediyordum. Kapı kablolarının içinden geçirmek biraz meşakkatli ama olası bir kaza riskine karşı dikkatli olmak şart. Belki bir elektrikçiye danışman faydalı olabilir. Kolay gelsin!

Kapı içlerine kablo çekme olayı biraz uğraştırıcı olabilir ama sonuç tatmin edici olacaktır. Elektrik güvenliği için kesinlikle dikkatli olmak çok önemli, bir uzmana danışman iyi bir fikir olabilir. Kolay gelsin!

Kapı içlerine kablo çekme olayı biraz uğraştırıcı olabilir ama sonuç tatmin edici olacaktır. Elektrik güvenliği için kesinlikle dikkatli olmak çok önemli, bir uzmana danışman iyi bir fikir olabilir. Kolay gelsin!
Hocam kendin yaparken dikkat et, ufak bi hata tüm sistemin canını sıkmasın. Hele hele elektrikle uğraşıyoruz. Bi uzmana danış veya bi video aç izle, kolaylaşır bence.

Geri