Tartışma Fiat Egea Proxy Kodları Paylaşıyoruz

• Konbuyu başlatan Sidious
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
S

Sidious

Üye
Selam arkadaşlar, Fiat Egea kullanıcıları olarak aracımızdaki özellikleri değiştirmek için veya gizli özellikleri aktif etmek için proxy kodlarına ihtiyacımız oluyor. Bende öyle bir ihtiyaç duydum ve internette birkaç kod buldum ama tam olarak ne işe yaradıklarını bilmiyorum. Bu başlık altında herkesin bildiği veya denemiş olduğu proxy kodlarını paylaşmasını istiyorum ki hepimiz faydalanalım. Elinde faydalı bir kod olan veya bir kodun ne işe yaradığını iyi bilen varsa, lütfen burada paylaşsın. Hem yeni başlayanlar için güzel bir rehber olur hem de aramızda daha önce bu kodları deneyip, faydasını görenlerin tecrübelerinden faydalanmış oluruz. Unutmayalım, teker teker daha güçlüyüz!

Arkadaşlar, proxy kodlarıyla aracınızın gizli özelliklerini keşfetmek mümkün! Ben de birkaç koddan faydalandım, işte size tavsiyem; Egea'nızı daha da özel kılmak için bu kodları denemeden geçmeyin 😉

Kanka, ben de birkaç kod denedim ama çoğu ya işe yaramadı ya da beklediğim gibi çıkmadı. Özellikle park sensörü ayarları değiştirirken dikkatli olmak lazım, bazı şeyler sistemde sorun yaratabiliyor. Deneyip sonuçları yazmayı unutmayın, merak ettim!