Soru Fiat Egea'da Manifold-EGR Temizliği Yaptıran Var mı?

Soru
E

Edimme

Aktif Üye
Herkese merhaba, Fiat Egea aracım için manifold ve EGR temizliği yaptırmayı düşünüyorum. Bu temizliği yaptıran birileri var mı? Yetkili servisler bu hizmeti sunuyor mu? Fiyatlar genelde ne civarda oluyor? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu işlem sonrasında aracın performansı nasıl etkilendi? Yardımlarınız için teşekkürler.

Merhaba, EGR ve manifold temizliği kesinlikle performans artırabilir. Ben de yaptırdım, öncesinde araçta bir çekiş kaybı vardı, temizlemeden sonra ciddi fark oldu. Yetkili servisler bu iş için biraz daha fazla alıyor ama değiyor. Fiyatlar 1.500 - 2.500 arası değişiyor. Yani, bence yaptırmalısın! Temizleme sonrası deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın.

Merhaba, EGR ve manifold temizliği kesinlikle performans artırabilir. Ben de yaptırdım, öncesinde araçta bir çekiş kaybı vardı, temizlemeden sonra ciddi fark oldu. Yetkili servisler bu iş için biraz daha fazla alıyor ama değiyor. Fiyatlar 1.500 - 2.500 arası değişiyor. Yani, bence yaptırmalısın! Temizleme sonrası deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın.
Bence de yaptırmalısın. Performansta hissedilir bir fark oluyor. Fiyat araştırması yapıp en uygun servisi bulabilirsin. Sonucu merakla bekliyoruz

Bence de yaptırmalısın. Performansta hissedilir bir fark oluyor. Fiyat araştırması yapıp en uygun servisi bulabilirsin. Sonucu merakla bekliyoruz
Bence de yaptır gitsin ya, Selinay haklı. 😎 Farkı hissedince 'İyi ki yaptırmışım!' dersin. Fiyatlara da dikkat et, kazıklanma sonra. 😉

Geri