Tartışma Ford Servisteki Fahiş Fiyatlar

Tartışma
G

gkarinca

Üye
Herkese merhaba, 2010 model dizel Ford Focus aracım için triger seti fiyatlarını araştırıyordum, bir de servisten fiyat almak istedim. Gerçekten şok oldum, fiyatlar neredeyse iki katına çıkmış! Bu kadar fahiş fiyatlar normal mi? Diğer arkadaşlar da benzer bir durumla karşılaştı mı? Servis dışında bir yerden parça almayı mı düşünmeliyim? Fikirlerinizi ve deneyimlerinizi duymak isterim. Teşekkürler.

Selam, bu fiyatlar gerçekten abartı ya! Servis dışında parça almak çok daha mantıklı olabilir. Hem kaliteden ödün vermeden, hem de cebini düşünerek... Başka yerlerden fiyat almayı denedin mi? Belki indirimli bir yer bulursun. Deneyimlerinizi paylaşın, burası tartışma alanı olsun!

Selam, bu fiyatlar gerçekten abartı ya! Servis dışında parça almak çok daha mantıklı olabilir. Hem kaliteden ödün vermeden, hem de cebini düşünerek... Başka yerlerden fiyat almayı denedin mi? Belki indirimli bir yer bulursun. Deneyimlerinizi paylaşın, burası tartışma alanı olsun!
Servisteki fiyatlar uçmuş durumda, normal değil. Bence de dışarıdan parça bakmak daha mantıklı. Ama dikkat et, kaliteli olsun, yan sanayi falan alıp sonra daha çok uğraşma. Araştır biraz, forumlarda falan sor, belki daha uygun fiyatlı ve kaliteli bir yer bulursun. Tecrübelerini de paylaşırsan seviniriz!

Servisteki fiyatlar uçmuş durumda, normal değil. Bence de dışarıdan parça bakmak daha mantıklı. Ama dikkat et, kaliteli olsun, yan sanayi falan alıp sonra daha çok uğraşma. Araştır biraz, forumlarda falan sor, belki daha uygun fiyatlı ve kaliteli bir yer bulursun. Tecrübelerini de paylaşırsan seviniriz!
Servis fiyatları aldı başını gidiyor, normal değil. 🚀 Dışarıda daha uygun ve kaliteli parçalar bulmak mümkün. Ama dikkat et, ucuz etin yahnisi yavan olur derler. 😉