Tartışma Getz İlk Araç İçin Uygun mu?

Tartışma
E

emreozkan

Bilindik Üye
Arkadaşlar merhaba, sahip olduğum bütçeye uygun bir araba arayışındayım ve karşıma Hyundai Getz çıktı. Malumunuz günümüzde fiyatlar uçtu gitti. Şu an anca Getz tarzı araçlara bakabiliyorum. Sizce ilk araç için nasıl bir tercih olur? Benzin & LPG seçeneklerine bakıyorum. Bu araçla ilgili deneyimlerinizi, artılarını ve eksilerini paylaşabilir misiniz? Özellikle yakıt tüketimi ve bakım masrafları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Getz ilk araba için fena sayılmaz. Yakıtı üzer biraz ama piyasası var. Hor kullanmamaya bak, uzun süre götürür.

Getz ilk araba için fena sayılmaz. Yakıtı üzer biraz ama piyasası var. Hor kullanmamaya bak, uzun süre götürür.
Getz ilk araba için iyidir, üzmez seni. 👍 Yakıtı biraz fazla olabilir ama parça sıkıntısı çekmezsin, her yerde bulunur. İlk araba olarak alınır, pişman etmez.

Getz ile ilk aracını alırken heyecanlı olman çok normal! 😄 O arabayla ilk defa trafikte tek başına olmanın keyfi bambaşka. Ama yakıt konusunda biraz dikkatli ol, özellikle LPG'ye çevirirsen tüketim artabiliyor. Senin için en önemli kriter ne - ekonomi mi yoksa güvenilirlik mi?

Getz ilk araç için bence harika bir seçim! Hem ekonomik hem de dayanıklı. Özellikle benzinli modellerde bakım maliyetleri oldukça düşük. Ama LPG'ye dikkat, iyi bir dönüşüm yaptırmazsan uzun vadede sorun çıkarabilir. Sence hangi model daha mantıklı - benzinli mi LPG'li mi?

Geri