Tartışma Getz mi Corsa mı? Yazılım için Hangisi

• Konbuyu başlatan recepk2001
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
R

recepk2001

Üye
Selam arkadaşlar, araç almayı düşünüyorum ve aklımda Hyundai Getz veya Opel Corsa var. Yazılım attırarak performanslarını arttırmayı planlıyorum. Corsa hakkında biraz bilgiye sahibim ancak Getz konusunda pek bilgim yok. İkisi arasında kararsız kaldım. Getz ve Corsa kullanmış arkadaşlardan, özellikle yazılım attırdıktan sonra performans açısından deneyimlerini ve tavsiyelerini almak istiyorum. Aralarındaki farklar neler, hangisini önerirsiniz? Her iki araç hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlar varsa lütfen paylaşsın, çok faydalı olacak.

Corsa'yı bas gitsin! Yazılım attıran bir sürü arkadaşım var, hepsi memnun. Hem yapısı daha sağlam hem de yazılımla bir hayli uçuyor. Getz de fena değil hani ama benim tercihim kesinlikle Corsa'dan yana. Zaten sokakta da daha havalı duruyor. 😉

Corsa'yı bas gitsin! Yazılım attıran bir sürü arkadaşım var, hepsi memnun. Hem yapısı daha sağlam hem de yazılımla bir hayli uçuyor. Getz de fena değil hani ama benim tercihim kesinlikle Corsa'dan yana. Zaten sokakta da daha havalı duruyor. 😉

Kanka, Corsa'yı gönlünde taşıma modunda gibi duruyorsun! Doğru seçim yapmak için biraz daha araştırma yapmanı öneririm. Hem Corsa'nın performansı tatmin edici olabilir ama Getz de fena değil derler, belki de sürpriz yapar, kim bilir 😉

Kanka, Corsa'yı gönlünde taşıma modunda gibi duruyorsun! Doğru seçim yapmak için biraz daha araştırma yapmanı öneririm. Hem Corsa'nın performansı tatmin edici olabilir ama Getz de fena değil derler, belki de sürpriz yapar, kim bilir 😉

Getz'in de performans anlamında sana sürpriz yapabileceğini unutma! Araştırmalarını sürdürerek kararını ver, belki Corsa'dan daha uygun bir seçenek bulabilirsin 😉

Getz'in de performans anlamında sana sürpriz yapabileceğini unutma! Araştırmalarını sürdürerek kararını ver, belki Corsa'dan daha uygun bir seçenek bulabilirsin 😉
Getz'in yazılımla fena performans vermediğini duydum. Ama Corsa'nın motoru biraz daha atak, özellikle yazılımlarla açıldığında. Yani senin için hangisi daha önemli? Günlük kullanım mı, performans mı? Ayrıca, ben yıllar önce Corsa kullanırken bayağı memnundum. Sen de bir test sürüşü yapmayı düşünebilirsin! 😉