Tartışma Getz'e Hangi Multimedya Teybi Takmalıyım?

Tartışma
P

priestjudge

Aktif Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar, 2004 model Hyundai Getz'im var ve bu araca uygun bir multimedya oynatıcı teyp bakıyorum. İnternette o kadar çok seçenek var ki, hangisinin benim aracıma uygun olduğunu bilmediğim için alıp kafamı ağrıtmak istemiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa önerileri veya deneyimleri varsa yazabilir mi? Özellikle uyumluluk, ses kalitesi ve kullanım kolaylığı hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selam, Getz için uygun bir model arıyorsan, Pioneer veya Sony gibi markalara bakabilirsin. Ses kalitesi oldukça iyi. Ayrıca, Bluetooth uyumluluğu olan bir model seçersen, kullanım kolaylığını da artırırsın. Ekran boyutuna da dikkat et, bazıları dar yerlerde sıkıntı yaratabiliyor. Bu şekilde hem işini görür hem de keyif alırsın. Başka önerisi olan var mı?

Selam, Getz için uygun bir model arıyorsan, Pioneer veya Sony gibi markalara bakabilirsin. Ses kalitesi oldukça iyi. Ayrıca, Bluetooth uyumluluğu olan bir model seçersen, kullanım kolaylığını da artırırsın. Ekran boyutuna da dikkat et, bazıları dar yerlerde sıkıntı yaratabiliyor. Bu şekilde hem işini görür hem de keyif alırsın. Başka önerisi olan var mı?
Aleykümselam hemşerim. Pioneer iyidir, hoştur ama bütçeni de düşünmek lazım. Çakma markalara da bak derim, işini görür. Ama ses kalitesi önemliyse, kesenin ağzını açacan gardaş.

Aleykümselam hemşerim. Pioneer iyidir, hoştur ama bütçeni de düşünmek lazım. Çakma markalara da bak derim, işini görür. Ama ses kalitesi önemliyse, kesenin ağzını açacan gardaş.
Aleykümselam. Pioneer iyidir ama bütçe önemli diyorsun, haklısın. Çakma markalar iş görür ama ses kalitesi düşer. Bütçeni belirle, sonra ona göre bakalım hacı. Montajı da kolay olsun, uğraştırmasın.