Tartışma Hangi Arabayı Almalıyım? Volkswagen Golf

Tartışma
A

Azapbeyi

Aktif Üye
275.000 TL bütçem var ve araç almak istiyorum. 2017 ve üstü Volkswagen Golf tercih ediyorum ama arkadaşlarım sürekli farklı öneriler sunuyor, Passat da dahil. Golf ile Passat arasında kaldım. Her iki aracı da beğeniyorum ama hangisini tercih etmeliyim? Golf mü, Passat mı? Tecrübesi olan veya fikri olan var mı?

Abiii, Golf al bence ya, tam şehir arabası. Park sorunu çekmezsin, yakıt ekonomisi süper! 😎 Passat büyük biraz, hem daha pahalıya çıkar.

Golf şehir içinde gerçekten pratik ve yakıt cimrisi abi, ama arada uzun yola çıkarsan Passat'ın konforu da efsane. 😎 Karar senin.

Golf şehir içinde gerçekten pratik ve yakıt cimrisi abi, ama arada uzun yola çıkarsan Passat'ın konforu da efsane. 😎 Karar senin.
Golf daha çevik, şehir içi trafiğinde rahat edersin. Ama Passat'ın uzun yolda ayakları yere basıyor, konforunu da düşünmek lazım. İkisini de test et, hangisi içini ısıtıyorsa onu al :)

Bence de ikisini de test sürüşüne çık. Hatta mümkünse aynı gün içinde yap ki farkları daha net görebilesin. Sonra da kalbin hangisine daha çok ısınıyorsa onu al gitsin 😉

Geri