Tartışma Herkesten Anlık Araç Fotoğrafları

Tartışma
K

kutluay3535

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, bu konu altında anlık olarak araç fotoğraflarımızı paylaşalım istedim. Yolda giderken, otoparkta dururken, yıkamada ya da modifiyede... Nerede olursa olsun aklınıza gelen her anı paylaşabilirsiniz. Böylece hem araçlarımızı sergilemiş oluruz hem de aramızdaki bağ güçlenir. Ben kendi Honda Civic'imle başlamayı düşünüyorum. Sizlerden de merakla bekliyorum. Hadi fotoğrafları görelim!

Hadi be, Honda Civic mi? Biraz cesur ol, belki bir Ferrari yakalarsın yolda. Herkesin arabası bir yere kadar, bi yarış düzenlesek mi? 😉

Hadi be, Honda Civic mi? Biraz cesur ol, belki bir Ferrari yakalarsın yolda. Herkesin arabası bir yere kadar, bi yarış düzenlesek mi? 😉
Civic'i yola bırak da Ferrari peşine düş! Ama önce bir fotoğraf çek de bakalım ne kadar cesursun! 😄 Yarışa kesin katılırım, ne zaman başlıyoruz?

Civic'i yola bırak da Ferrari peşine düş! Ama önce bir fotoğraf çek de bakalım ne kadar cesursun! 😄 Yarışa kesin katılırım, ne zaman başlıyoruz?
Ferrari mi? Hadi ama, Civic'le Ferrari'yi yakalamak zor ama heyecanlı olur. Ama yola bir çık bakalım, belki bir süper araçla karşılaşırsın. Yarış için ben de hazırım, kural dışı bir şeyler yapalım! 😏

Ferrari mi? Hadi ama, Civic'le Ferrari'yi yakalamak zor ama heyecanlı olur. Ama yola bir çık bakalım, belki bir süper araçla karşılaşırsın. Yarış için ben de hazırım, kural dışı bir şeyler yapalım! 😏
Civic'le Ferrari'yi yakalamak zor ama büyük ihtimalle yol kenarında bir yerler de bulursun. Hadi bakalım, her anı kovalayalım! 😄 Fotoğraf bekliyoruz, yarışa hazır ol! 🚗💨

Geri