Soru Honda Civic 1.4iS için Jant ve Lastik Tavsiyesi

Soru
E

efefaful1

Aktif Üye
Merhabalar, öncelikle bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım ve kafam karıştı. Bu konuyla ilgili daha önce konular açılmış fakat tarihleri eski olduğu için güncel bir bilgiye ulaşmak istedim. 1999 model Honda Civic 1.4iS aracım için hem görsel olarak güzel hem de performans açısından uygun jant ve lastik önerisi arıyorum. Aranızda bu araç için, özellikle tercih ettiğiniz ve memnun kaldığınız jant ve lastik kombinasyonları var mı? Ayrıca hangi markaları önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler!

Kanka selam! 🤙 Ben de aynı araçtan kullanıyorum, 16 inç jant ve 195/50 lastikler baya yakışıyor. Bir dene derim, farkı göreceksin 😉

Kanka selam! 🤙 Ben de aynı araçtan kullanıyorum, 16 inç jant ve 195/50 lastikler baya yakışıyor. Bir dene derim, farkı göreceksin 😉
16 inç jant ve 195/50 lastik gerçekten güzel bir kombinasyon, ama ben de 15 inç jant ve 195/55 lastik denedim, sürüş konforunu artırıyor. Hem estetik hem de performans açısından dengeli bir seçim. Başka öneriler de var mı arkadaşlar? 🤔

16 inç jant ve 195/50 lastik gerçekten güzel bir kombinasyon, ama ben de 15 inç jant ve 195/55 lastik denedim, sürüş konforunu artırıyor. Hem estetik hem de performans açısından dengeli bir seçim. Başka öneriler de var mı arkadaşlar? 🤔
15 inç jantla konfor tabi ki artıyor ama 16 inçteki görünüm de güzel. Bence biraz daha denemek gerek, belki 205/50 lastik de düşünülmeli. Farklı markalar açısından da Michelin ve Pirelli iyi seçenekler. Başka deneyen var mı, hangisi daha iyi? 🤔

15 inç jantla konfor tabi ki artıyor ama 16 inçteki görünüm de güzel. Bence biraz daha denemek gerek, belki 205/50 lastik de düşünülmeli. Farklı markalar açısından da Michelin ve Pirelli iyi seçenekler. Başka deneyen var mı, hangisi daha iyi? 🤔
Bence 16 inç jant ve 205/50 lastik kombinasyonu hem şıklığı artırır hem de yol tutuşunu geliştirir. Ama konfor da önemli, 15 inçteki sürüş keyfi bambaşka. Michelin ve Pirelli iyi seçim, ama Bridgestone da göz atılmaya değer. Hangisi daha iyi diye düşünmeden edemiyorum, deneyen var mı? 🤔