Teknik Destek Honda Civic'te Hareket Halinde USB'den Video İzleme

• Konbuyu başlatan baybarsp
  • Başlangıç tarihi
B

baybarsp

Aktif Üye
2021 model Eco Elegance Makyajlı kasa Civic sahibiyim. Aracın hareket halindeyken USB'den video izleme özelliğini aktif etmek istiyorum. Amacım sadece uzun yollarda çocuklar için USB'den film izlemelerini sağlamak. Netflix, YouTube gibi uygulamaları kullanma niyetim yok. Birçok Honda hack programı ve yazılımı araştırdım ancak yazılıma para verip sonrasında multimedya sisteminde donma gibi sorunlar yaşamak istemiyorum. Android 4 tabanlı bir sistem olduğu için bu tür işlemlerin riskli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda tecrübesi olan, daha önce benzer bir işlem yapmış arkadaşların öneri ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Civic'te hareket halindeyken USB'den video izlemek mi? Çocuklar uzun yolda film mi izleyecek? Biraz riskli işler ama yapılırsa tadından yenmez, takipteyim!

Civic'te hareket halindeyken USB'den video izlemek mi? Çocuklar uzun yolda film mi izleyecek? Biraz riskli işler ama yapılırsa tadından yenmez, takipteyim!
Abi çocukları oyalamak için iyi fikir ama araba giderken film izlemek de ne bileyim, kafa yapar mı? 🤔 Yine de dikkatli olmak lazım, yazılımla uğraşırken arabanın sistemini bozma sonra.

Abi çocukları oyalamak için iyi fikir ama araba giderken film izlemek de ne bileyim, kafa yapar mı? 🤔 Yine de dikkatli olmak lazım, yazılımla uğraşırken arabanın sistemini bozma sonra.
Aynen, riskli işler ama çocukları susturmak için değer mi değer. Ama sonra arabanın multimedyasıyla uğraşmak da var... 😬