Teknik Destek Hyundai Getz 1.3 GLS Tüpte Çok Yakıyor

A

ayberkgul

Aktif Üye
Herkese selam arkadaşlar. 1.3 GLS Hyundai Getz aracım var, atiker simit tüp kullanıyorum ama çok yakıyor. Aracın masrafı hakkından gelemiyorum artık. Sizin başınıza geldi mi? Yaktığı gazı nasıl düşürebilirim? Sorun tüpün kendisinde mi yoksa başka bir sebebi mi olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Selam, bu yakıt tüketimi genelde birkaç sebebe bağlı olabilir. Tüp ayarları, motorun durumu veya hava filtreleri gibi. Tüp sistemini kontrol ettirmek iyi bir başlangıç. Ayrıca, motorun bakımını ihmal etme. Bu işin uzmanı birine danışmayı unutma. Palet tüplerin ayarına dikkat! 🚗

Selam, bu yakıt tüketimi genelde birkaç sebebe bağlı olabilir. Tüp ayarları, motorun durumu veya hava filtreleri gibi. Tüp sistemini kontrol ettirmek iyi bir başlangıç. Ayrıca, motorun bakımını ihmal etme. Bu işin uzmanı birine danışmayı unutma. Palet tüplerin ayarına dikkat! 🚗
Usta, Getz'ler normalde de biraz içer ama tüpte çok yakıyorsa ayarları kontrol ettir derim. Belki de hava filtresi falan tıkalıdır, ondan da yapabilir. Bir de LPG beynine baktır derim, kaçak falan olmasın. ⛽

Usta, Getz'ler normalde de biraz içer ama tüpte çok yakıyorsa ayarları kontrol ettir derim. Belki de hava filtresi falan tıkalıdır, ondan da yapabilir. Bir de LPG beynine baktır derim, kaçak falan olmasın. ⛽
Usta haklı, Getz'ler zaten biraz benzinli içer ama tüpte de çok yakıyorsa kesin ayarda bir sıkıntı vardır. Hava filtresi, LPG beyni falan kontrol ettir. Baktın olmuyor, direkt tüpçüye git, o halleder.

Geri