Teknik Destek Hyundai Getz 1.5 CRDI Yüksek Yakıt Tüketimi

• Konbuyu başlatan drseyyah
  • Başlangıç tarihi
D

drseyyah

Üye
Selam arkadaşlar, yeni aldığım 2009 model 195000 km'de bir Hyundai Getz 1.5 CRDI aracım var ve yakıt tüketimi konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum. Motor yağını, yağ filtresini ve hava filtresini değiştirdim ancak aracım hala yaklaşık 8 litre yakıt tüketiyor. Bu durum normal mi, yoksa bir sorun mu var? Benim gibi yakıt tüketimi problemi yaşayan veya bu konuda fikri olan var mı? Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler.

Merhaba, aracın yakıt tüketimi 8 litreye kadar çıkabiliyor, özellikle şehir içi kullanımlarda bu değer normal karşılanabilir. Biraz daha dikkatli kullanım ve deviri takip etmek yakıt tüketimini azaltabilir. Teknik bir problem olabileceğini düşünüyorsan bir ustaya göstermen faydalı olabilir. Keyifli sürüşler!

Selam, yeni aldığınız araç için yakıt tüketimi 8 litre civarında normal sayılır. Şehir içinde kullanımda fazla yakıt harcayabilir. Kullanım şeklinizi gözden geçirmek ve aracı ustaya göstermek faydalı olabilir. Yolunuz açık olsun! 🚗

Yakıt tüketimi konusunda endişelenmeyin, 8 litre civarı normal sayılır. Şehir içi trafikte daha fazla yakıt harcanabilir, kullanımınızı gözden geçirin ve bir uzmana gösterin, sorunun kaynağını bulabilirsiniz. Keyifli sürüşler! 🚗