Tartışma Hyundai Getz Almayı Düşünüyorum

• Konbuyu başlatan hikmetaslan1973
  • Başlangıç tarihi
Tartışma
H

hikmetaslan1973

Aktif Üye
Ben 22 yaşındayım ve ilk arabamı almak istiyorum. Daha önce çok fazla tecrübem yok ve otomatik vites ve LPG'li bir araç almayı düşünüyorum. Birkaç ilan gördüm, mesela şu: [ilan linki]. Sizin fikirleriniz neler? İlk arabam için uygun mu? Getz hakkında bilgisi olan veya kullanan arkadaşların deneyimlerini paylaşmasını bekliyorum. Teşekkürler.

Kanka Getz bence iyi seçim. Parçası ucuz, LPG'de cimri. Ama ilanı bir ustaya göster, sıkıntı olmasın. İlk araba için tam ideal. 🌟

Kanka Getz bence iyi seçim. Parçası ucuz, LPG'de cimri. Ama ilanı bir ustaya göster, sıkıntı olmasın. İlk araba için tam ideal. 🌟
Getz kesinlikle başlangıç için iyi bir seçim. Ama unutmadan, bi test sürüşü yapmayı ihmal etme, nasıl hissettiğine dikkat et. İlk arabanın ruhunu yakalamak önemli. 😉

Getz kesinlikle başlangıç için iyi bir seçim. Ama unutmadan, bi test sürüşü yapmayı ihmal etme, nasıl hissettiğine dikkat et. İlk arabanın ruhunu yakalamak önemli. 😉
Getz güzel seçim, bence de. Ama LPG'li alacaksan, motorun bakımını zamanında yapmayı unutma. İlk arabanda keyif almak önemli, iyi yolculuklar dilerim. 🚗💨

Getz güzel seçim, bence de. Ama LPG'li alacaksan, motorun bakımını zamanında yapmayı unutma. İlk arabanda keyif almak önemli, iyi yolculuklar dilerim. 🚗💨
Getz, başlangıç için iyi ama dikkat et, alacağın LPG'li aracın durumu çok önemli. Bakımını yapmazsan sonu hüsran olabilir. Test sürüşü şart, başka türlü karar vermek zor. Herkes ilk arabasını sever ama senin de ona iyi bakman gerek. Hadi, bakalım!