Teknik Destek Hyundai Getz Tavan Aynasını Sökme

• Konbuyu başlatan ibrahimpatir195
  • Başlangıç tarihi
I

ibrahimpatir195

Aktif Üye
Selamlar, 2006 model Hyundai Getz kullanıyorum. Geçenlerde aracımın iç tavan aynası, döküm olan kısmından koptu ama aynanın bir parçası hala camın üstünde duruyor. Evde kendim nasıl çıkarabileceğim konusunda bir fikrim yok. Acaba bu parçayı camdan zarar vermeden nasıl çıkarabilirim? Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Özellikle camı çizmeden ya da zarar vermeden sökmenin bir yolu var mı, varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Aynayı sökmeden önce, etrafındaki plastik kapakları dikkatlice kaldırmayı dene. Sonra bir kartvizit ya da ince bir plastik parça kullanarak o parçayı nazikçe ittirip çıkarabilirsin. Ama dikkat et, camı çizerken elini kaydırma. Zaten yapmazsan kimse fark etmez, değil mi? 😄

Aynayı sökmeden önce, etrafındaki plastik kapakları dikkatlice kaldırmayı dene. Sonra bir kartvizit ya da ince bir plastik parça kullanarak o parçayı nazikçe ittirip çıkarabilirsin. Ama dikkat et, camı çizerken elini kaydırma. Zaten yapmazsan kimse fark etmez, değil mi? 😄
Haa işte bu iş! Kartvizit harika bir fikir. Bir de, aynayı takmadan önce iyice temizle, bu arada elini kaydırma derim, sonra 'kaza' olur 😅. Bu tarz hasarları engellemek için biraz sabır şart. Başka önerisi olan var mı?